Makkos Balázs
Lovas Kristóf
üzletkötő, gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Lovas Kristóf

Lovas Kristóf

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 385 0389
Email íráshoz kattintson ide

WEG motorok az Agisys kft-től

A hatásfok javulás evolúciója!  IE2 / IE3 / IE4 / IE5 / IE6

A hatékonyság és megbízhatóság csúcsa az iparban

A WEG a világon elismert elektromos motorok gyártója, mindig is az innováció és fenntarthatóság éllovasa volt. A WEG motorcsaládjain belül a W20, W21, W22 és W23 sorozatok kiemelkedő példái a modern mérnöki „művészetnek”, melyek a hatékonyságot, energiatakarékosságot és a megbízhatóságot helyezik előtérbe. Ezek a motorok kifejezetten az ipari alkalmazások szigorú követelményeire tervezettek, legyen szó akár vízkezelésről, szivattyúzásról akár könnyű vagy nehéz ipari alkalmazásokról.

WEG W20 W21 motorok – A megbízhatóság alapjai

A WEG W20-W21 sorozatú motorok az és IE2 / IE3 / IE4 hatékonysági osztályokba tartoznak, és széles körben alkalmazzák őket az ipar számos területén. Ezek a motorok a WEG által fejlesztett és gyártott, magas minőségű alapmotorok, amelyek kiváló választást jelentenek azok számára, akik egy megbízható, hosszú élettartamú és költséghatékony megoldást keresnek. A W20-W21 sorozatú motorok jellemzői közé tartozik az optimális hűtési rendszer, amely hosszabb élettartamot és alacsonyabb üzemeltetési költséget eredményez.

WEG W22 – W23 motorok – Az energiahatékonyság csúcsmodelljei IE4 IE5 IE6

A WEG W22 motorok az energiahatékonyság új szintjét képviselik, teljesítve az IE3 és IE4 IE5 hatékonysági és jövőképet alkot az IE6 hatásfok osztályú motor kategóriában, ami a szabványokban még nem is létezik, ezzel megelőzve kortársait előállította a világ legjobb hatásfokú villanymotorját, amely energiafogyasztása 20%-kal alacsonyabb az IE5 szabványos csúcshatásfokhoz képes.

A csúcshatásfokú motorok jelentős energia-megtakarítást tesznek lehetővé, amely közvetlenül lefordítható alacsonyabb üzemeltetési költségekre, így a beruházás rövid idő alatt megtérül.

INGYEN MOTOR MEGBÍZHATÓ ÜZEMVITEL!

További információkért vagy a motorok megrendeléséért keressen minket bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek Önnek a legjobb technológiai megoldások megtalálásában.

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Cimkék: weg motor weg
Legfrissebb cikkeink

Korszerű megoldás a társasházak szellőzésének optimalizálására

Korszerű megoldás a társasházak szellőzésének optimalizálására

A nyári melegben elengedhetetlen a megfelelő szellőzés a társasházakban. Az Agisys korszerű motorjai biztosítják az optimális légcserét és a kellemes hőmérsékletet, legyen szó akár pólusváltós, fékes, vagy robbanásbiztos motorokról.

Milyen esetekben érdemes csigahajtóművet választani?

Milyen esetekben érdemes csigahajtóművet választani?

Csigahajtóművek - gazdaságos és strapabíró megoldás számos ipari alkalmazáshoz. Tudta, hogy akár ötszörös túlterhelést is kibírhatnak? Ismerje meg a csigahajtóművek előnyeit és korlátait, hogy megalapozott döntést hozhasson következő projektjéhez!

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020