Makkos Balázs
Boross Zoltán
üzletkötő, villamosmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Boross Zoltán

Boross Zoltán

üzletkötő, villamosmérnök

+36 20 361 6783
Email íráshoz kattintson ide

VF-W csigahajtómű, ha egy kedvező árú, nagy nyomatékkal terhelhető hajtást keresünk

A megfelelő csigahajtómű kiválasztásakor rengeteg tényezőt figyelembe kell vennünk, hiszen csak nagyon ritkán találkozunk olyan terméktípussal, mely a nagy nyomatékteher mellett univerzális kialakítást, kimagasló tartósságot és mindemellett rendkívül kedvező ár-érték arányt tud biztosítani. A VF-W csigahajtómű azonban egy kompromisszummentes alternatíva lehet abban az esetben, ha a fenti kitételek kiemelkedően fontosak. 


Univerzális kialakítás, akár 15 ezer üzemóra

A termék egyik legnagyobb előnye az univerzális kialakításban rejlik. Ennek köszönhetően garantáltan nincsenek kompatibilitási problémák, miközben biztosított még az egyszerű szerelhetőség is, ami akár nyomatéktámasszal is kiegészíthető. Egy rendkívül egyszerű, kiforrott konstrukció, ami az alapja is egyben a strapabíróságának.

Mi sem bizonyítja ezt jobban , mint a 15 ezer üzemóra biztosítása, amihez ráadásul élettartamkenést is biztosít a gyártó, hogy a felhasználónak ne legyen gondja a karbantartásra. A VF-W csigahajtómű teljes egészében európai gyártású, automatizált folyamatok mentén, magas szintű minőségbiztosítással készül, egyszerűségéből fakadóan pedig nemcsak szerelhetősége, hanem karbantartása is rendkívül költséghatékony.

 

Nagy nyomaték és áttétel, magas megbízhatóság

Azon túl, hogy a csigahajtómű nyomatékterhelhetősége maximálisan akár 1000 Nm is lehet, az előtéthajtással és a duplacsiga áttétellel együtt akár 7-10000-es áttételt képes biztosítani, mindezt ráadásul egyszerű módosítási lehetőségek és kimagasló megbízhatóság társaságában. A termék ugyanis jól bírja a szélsőséges körülményeket, masszív és strapabíró házának köszönhetően pedig rendkívül széles körben felhasználható. 

Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb hajtóműtípus, mely önzárási lehetőség mellett (i>40 esetén) egy fokozatban kínálja a nagy áttételt, miközben a túlterhelhetőség tekintetében is jó eredményeket produkál.

Ezen felül több kiegészítő is elérhető hozzá, így például nyomatékkar, felfogató peremek, egy- és kétoldali kihajtótengely, de még egy műanyag védőburkolat is, ami nemcsak a kihajtás forgó részeit tudja fedni, hanem munkavédelmi célból egyaránt nagyon fontos.

 

Hasznosíthatóság

A csigahajtóművek az iparban az egyik legklasszikusabb és leginkább elterjedt hajtástípusnak nevezhetők. Emiatt gyakran találkozhatunk velük különféle szállítószalagok vagy összetettebb szállítópályák kialakításakor, de például útválasztók és termény- vagy termékszállító csigák folyamatos működtetésekor is. 

Konkrétan a VF-W csigahajtómű a derékszögű hajtások, így a szállítószalagok esetén lehet a legjobb döntés a tulajdonságok tekintetében, de például csigák és keverők esetén sem vall kudarcot, ha hosszabb távú megoldást keresnénk.

 

Miért ajánlott a VF-W csigahajtómű?

Mert 

  • rendkívül kedvező árkategóriában kínál nagyon csekély helyigénnyel rendelkező, professzionális minőségű hajtást;
  • az univerzális („U”) kivitelezésnek hála a felhasználók rendelkezésére nagyon sokféle rögzítési mód elérhető;
  • amennyiben előtét hajtóművel kombináljuk, rendkívül széles áttételi tartományt érhetünk el vele (i=7-10000);
  • a W63-86 méretű csigahajtóművek minden esetben élettartam kenéssel vannak ellátva, így gondozásmentes hajtásnak tekinthetők.

 

Ha egy igazán jó és kompakt megoldást keresel akkor válaszd a CFW 100 mini invertert  a kis teljesítményű VF-W hajtóművekhez!

A VF-W hajtóművek már elérhetők hozzájuk illesztett villanymotorokkal is, amik kényelmes és azonnal üzembe helyezhető megoldást biztosítanak számodra.  

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Cimkék: csigahajtómű vf-w
Legfrissebb cikkeink

Por- és vízálló invertert keresünk? IP66 raktárról a megoldás!

Por- és vízálló invertert keresünk? IP66 raktárról a megoldás!

Gyakran előfordulhat, hogy bizonyos munkakörülmények között szükség van egy erősebb védelemmel ellátott frekvenciaváltóra. Ezen a téren kiváló alternatívát jelenthet mindenkinek az IP66 védettségű S2U inverter, amely tokozást nem igényel, így az alkalmazása jelentős megtakaraítást eredményez!

Ingyenes online konzultációkat indítottunk ügyfeleinknek!

Ingyenes online konzultációkat indítottunk ügyfeleinknek!

A jelenlegi járványhelyzet rendkívüli módon megnehezítette meglévő és leendő ügyfelünk életét, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy szakértői segítséget nyújtunk mindenkinek, akinek termékeink kapcsán kérdése van.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020