Makkos Balázs
Makkos Balázs
üzletkötő, gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Makkos Balázs

Makkos Balázs

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 983 7087
Email íráshoz kattintson ide

Nagy nyomaték kedvező áron: Fedezze fel a 300-as bolygókerekes hajtóművet!

Számos iparágban elengedhetetlenek az olyan berendezések, amelyek nagy nyomaték leadására képesek széles fordulatszám-tartományban, miközben gazdaságosan üzemeltethetők. A 300-as bolygókerekes hajtómű tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak!

 

A nagy nyomatékú, ugyanakkor alacsony fordulatszámú eszközök számos területen kulcsfontosságúak, de gyakran nehéz megtalálni a költséghatékony megoldást. 

Több mint 25 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően most bemutatunk egy olyan bolygókerekes hajtóművet, amely nemcsak teljesíti a fenti követelményeket, hanem túl is szárnyalja azokat.

Hol alkalmazható a 300-as bolygókerekes hajtómű?

Mielőtt részletesen ismertetnénk a hajtómű képességeit, fontos kiemelni, hogy milyen körülmények között érdemes alkalmazni. Ez a hajtómű ideális olyan környezetben, ahol 2000 Nm feletti nyomatékot adhat le és maximum 20 fordulatot tesz percenként.

Így kiválóan alkalmas megoldás lehet daruk, emelőberendezések, szélturbinák, homokmosók számára, valamint bányászatban. Különösen előnyös szénbányákban, erőművekben és szennyvíztisztító telepeken. Emellett a nehézipar számos területén, az energetikában, az alapanyaggyártásban, sőt, még az élelmiszeriparban is gyakran használják.

 

Kinek ajánlott a 300-as bolygókerekes hajtómű?

Ez a termék ideális választás mindazoknak, akiknek alacsony fordulatszám mellett jelentős nyomatékra van szükségük, vagy korlátozott hellyel rendelkeznek a beépítéshez. A 300-as bolygókerekes hajtómű ugyanis kompakt méretű és könnyű, mégis nagy nyomaték leadására képes.

Akár 10 000 Nm feletti nyomatékot is képes leadni, és más hajtóművekhez képest kedvező ár-érték aránnyal rendelkezik ha megfelelő körülmények között kerül alkalmazásra.

Nagyüzemi gépek mellé kifejezetten megbízható megoldás, olyan extra tulajdonságokkal, mint az extrém alacsony fordulatszám (pl. 0,1/perc), a magas teljesítménysűrűség, a moduláris felépítés, a könnyű szerelhetőség és karbantartás, valamint a változatos kialakítás, amely lehetővé teszi más elemekkel való egyszerű összeépítést.

Nem véletlen, hogy a 300-as modell Európa legnagyobb darabszámban értékesített bolygókerekes hajtóműsorozata, amely teljesen testre szabható, Atexes kivitelben is elérhető, áttételeinek száma szinte végtelen, és mind az egyenes, mind a szöghajtás könnyedén megoldható vele.

 

Miért tőlünk szerezze be?

Az Agisys Kft. 55 000 Nm teljesítményig raktárról tudja biztosítani a megrendelők számára a legtöbb kivitelt. A gyors elérhetőség mellett szakmai segítséget nyújtunk a legmegfelelőbb típus kiválasztásában, és a későbbiekben sem kell aggódnia a meghibásodások miatt, hiszen minden alkatrész azonnal elérhető.

Sokéves szakmai tapasztalatunkkal segítünk a méretezésben, a megfelelő típus kiválasztásában és a különféle opciók specifikálásában, miközben megrendelés esetén akár 5 napos, vagy még rövidebb szállítási időt garantálunk.

 

Használjon prémium minőségű invertereket nagy nyomatékú bolygókerekes hajtóművéhez!

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Testreszabott ipari folyadékkeverő megoldások

Testreszabott ipari folyadékkeverő megoldások

A hatékony keverés kulcsa a megfelelő technológia kiválasztása és a berendezés precíz kialakítása. Szeretne hatékonyabb és megbízhatóbb ipari folyadékkeverőt? Az Agisys Kft. a legmodernebb technológiával és szakértelemmel kínál személyre szabott keverőberendezéseket, hogy az Ön vállalkozása még magasabb hatásfokkal működhessen.

Elveszik a villanymotorok részletei között? Segítünk!

Elveszik a villanymotorok részletei között? Segítünk!

Villanymotor vásárlás előtt áll, de nem tudja, hol kezdje? Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, amelyek segíthetnek Önnek a döntésben. Akár AC, akár DC motorra van szüksége, nálunk megtalálja a tökéletes megoldást!

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020