Makkos Balázs
Makkos Balázs
üzletkötő, gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Makkos Balázs

Makkos Balázs

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 983 7087
Email íráshoz kattintson ide

Miért érdemes Bonfiglioli VF csigahajtóművet használni?

Csigahajtóműveket számtalan esetben használunk, többnyire szállítópályák, tolózárak és egyéb kis nyomatékigényű hajtások esetén. Ez a hajtástípus elérhető 7-től akár 100-as áttételig is, azonban több csigahajtómű összeszerelésével akár az extrémnek minősülő 10.000-es módosítás is elérhető. Fontos megemlíteni, hogy a VF csiga egy igen sokrétű hajtáselem, melynek egyik fontos jellemzője, hogy jól megbirkózik a pillanatnyi túlterheléssel, bizonyos esetekben a nominális terhelésének háromszorosával is. 1000 Nm terhelésigény felett a Bonfiglioli VF csigahajtóműveket erősített öntöttvas házba szereli a gyártó. Számtalan beépítési lehetőséggel rendelkeznek, peremes, talpas, felfűzhető és univerzális csatlakozási felülettel rendelhetők.

A Bonfiglioli cég a VF csigahajtóműveket 1956 óta fejleszti és tökéletesíti, napjainkra olyan kiemelkedő eredményeket tudtak elérni ezzel a típussal, hogy a piacon fellelhető csigahajtóművek átlagos 7.500 üzemórás élettartamával szemben 15.000 üzemórás élettartalmat biztosítanak. A Bonfiglioli VF hajtóművek már összeszerelt állapotban érkeznek hozzánk ezért azonnal elérhetők raktárkészletről.

Fontos megjegyeznünk, hogy nem kizárólag a kész csigahajtóműveket tartjuk raktárkészleten, hanem a teljes, hozzájuk illeszkedő kiegészítőket is folyamatosan biztosítjuk, így a Bonfiglioli hajtáselemek alkalmazása egyben garancia is a folyamatos és biztonságos üzemeléshez.

 

Keresse meg mérnökcsapatunkat és hagyatkozzon bátran szakértelmükre, hogy a legmegfelelőbb megoldást tudják megtalálni az Ön igényeire.

Tekintse meg csigahatóműveinket kattintson ide.

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

25 eltöltött év a hajtástechnikában

25 eltöltött év a hajtástechnikában

Immár negyed évszázada vagyunk ügyfeleink szolgálatára hajtástechnikai és keveréstechnikai eszközeinkkel. Szeretnénk meghívni Önt egy játékba és mesélni a jövőbeli terveinkről, illetve megemlékezni az elmúlt 25 évről, amit a szakmában eltöltöttünk.

Oldalkeverők Easy change technológiával

Oldalkeverők Easy change technológiával

Sokak számára ismert technológia az oldalkeverés, amelyet számtalan helyen használunk az élelmiszeriparban, a gyógyszeriparban, de az olaj- és a vegyipari felhasználása is számtalanszor megjelenik.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020