Makkos Balázs
Boross Zoltán
üzletkötő, villamosmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Boross Zoltán

Boross Zoltán

üzletkötő, villamosmérnök

+36 20 361 6783
Email íráshoz kattintson ide

Bemutatkozik az Agisys IBC keverőcsalád - 1. rész

Amelyik iparágon belül tartályokban tárolt folyadékokat kezelnek, ott gyakran fontos, hogy az anyag megfelelően homogén állagú maradhasson. Ezt biztosítja az Agisys IBC keverőcsaládja!

A magyar ipar szegmenseiben rendkívül széles körben használnak különféle IBC tartályokat. Ennek az oka leginkább abban keresendő, hogy kiváló ár-érték arányuk mellett standard kivitelezéssel rendelkeznek, szükség szerint akár többször fel lehet használni őket, miközben a szállításuk szintén nem okoz különösebb problémát.

Rendkívül fontos azonban, hogy az ilyen tartályokban tárolt anyagok zöme gyakori mozgatást és keverést igényel. Ehhez nagy teljesítményre képes, tartós, akár eltérő sűrűségű közeg homogenizálására is alkalmas keveréstechnikára lesz szükség. Pontosan ezeket a követelményeket elégíti ki az Agisys Kft. kifejezetten IBC tartályokhoz tervezett keverőcsaládja!

Több mint 25 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy egy megfelelő keverőberendezés legalább olyan fontos, mint egy villanymotor, hajtómű vagy inverter, ennek megfelelően nagyon lényeges a körülményekhez és az igényekhez leginkább ideális keverőberendezés kiválasztása. Ezért rögtön többféle típusban és tulajdonságokkal kínáljuk megrendelőink számára az IBC keverőcsaládot.

 

Az IBC keverőcsalád tagjai

Hogy makulátlanul kielégíthessük az igényeket, az IBC keverőcsaládot jelenleg az alábbi típusokban lehet megrendelni tőlünk:

 

Alapgyűrűvel ellátott IBC keverő

Az egyik legnépszerűbb termék az IBC keverőcsaládon belül az alapgyűrűvel ellátott típus. Ez egy négy főbb részből álló keverő, ami áll egy motoros hajtóműből, egy saválló keverő tengelyből, magából az alapgyűrűből, valamint a tengely végén található ferdekaros keverőelemből.

 

Tartószerkezettel ellátott IBC keverő

A tartószerkezettel ellátott IBC keverő az alapgyűrűvel rendelkező variáns egy specializált változata. Kialakításának köszönhetően a tartály keretéhez rögzíthető tartószerkezettel rendelkezik, tartalmaz rögzítő zárakat, fogantyúkat és természetesen villamos csatlakozót is.

 

Frekvenciaváltóval ellátott IBC keverő

A frekvenciaváltós IBC keverők minden esetben megegyeznek a tartószerkezetes típusokkal, annyi különbséggel, hogy mindehhez egy frekvenciaváltó, illetve a hozzá szükséges kábelezés, illetve az extra szerkezetet tartó rozsdamentes kiegészítő is elérhető.

 

Állványos (guruló) és fix IBC keverő

Bár a technológia tekintetében nem sorolható külön kategóriába, mégis fontos önállóan beszélni azokról az IBC keverőkről, amelyek a fenti megoldásokkal rendelkeznek, ellenben léteznek állványos, azaz guruló, valamint fix telepítésű változatban egyaránt.

 

Gyors kivitelezés, elérhető árkategória

Legyen szükségünk bármelyik Agisys IBC keverőre is a fentiek közül, a standard megoldások miatt gyors kivitelezéssel és piacvezető áron vállaljuk gyártásukat.

Szeretne többet megtudni a keverők tulajdonságairól? Cikksorozatunk későbbi részeiben mindegyik változatot alaposabban is bemutatjuk.

Kérdése van? Ajánlatot kérne? Keresse felkészült kollégáinkat elérhetőségeink valamelyikén!

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

A legnépszerűbb ipari hajtóművek és alkalmazási területeik

A legnépszerűbb ipari hajtóművek és alkalmazási területeik

A hajtóműveket nagyon széles körben használják a legkülönfélébb iparágakban. Jellemzően azt a célt szolgálják, hogy a mechanikai energiát valamilyen kimeneti eszköz számára továbbítsák, miközben módosítják a fordulatszámot, a nyomatékot és átalakítják az energiát egy a termelés szempontjából hasznos formába.

Miért válasszuk a Bolygókerekes hajtóművet?

Miért válasszuk a Bolygókerekes hajtóművet?

Bizonyára Ön is tudja, hogy a bolygókerekes hajtóművek széles körben elterjedtek, és a legnagyobb teherbírású hajtómű típusként is emlegetik őket. Sok ipari rendszerben alkalmazzák ezeket a hajtóműveket, mivel a nagy teherbíráson kívül számos előnnyel is bírnak. 

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020