EnglishEnglish

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Császár Péter

Császár Péter

üzletkötő, okl. gépészmérnök

+36 20 583 9003
Lépjen kapcsolatba Velünk

Speciális üzemi körülmények között használható motorok 3 nap alatt!

Partnereink gyakran keresnek olyan motorokat, amelyeket extrém meleg helyen kívánnak használni, de a páratartalom azonos a normál környezetével. A gyártók jellemzően 400C-nál nem magasabb környezeti hőmérsékletre tervezik az aszinkronmotorokat.

A környezeti hőmérséklet függvényében a motor névleges teljesítményét csak a táblázatban lévő százalékban szabad figyelembe venni a méretezéskor.

környezeti hőmérsékelt 50oC 60oC 70oC 80oC 90oC

használható teljesítmény a névleges teljesítményhez viszonyítva

95% 80% 65% 50% 35%

A meleg üzemre alkalmas motorokat az Agisys Kft. a raktáron tartott motorjaiból átalakítással hozza létre speciális csapágyak és kenőanyagok alkalmazásával.

A lassú fordulatszámú motorokra szükség esetén a kényszerhűtést  szerelünk raktárunkból.

Trópusi kivitel: A „trópusi kivitel” egy szakzsargon ami azt jelenti, hogy lényegesen magasabb a relatív páratartalom a megszokottnál,  azaz 100%.

A normál IP55 védettségű motorok nem az ilyen extrém párás környezetre vannak tervezve, viszont szakértő kezek alkalmassá tehetik a speciális feladatra.

Az Agisys Kft a villamos motorok és hajtások szakértője, így raktárunkban található 10 000 db motor bármelyikét, jóváhagyott technológiánk alapján át tudjuk alakítani trópusi kivitelre.

Az átalakítás lépései:

-reimpregnálás

-kondenz leeresztő rendszer kialakítás

-megfelelő csapágy beépítés

-IP56 védettség kialakítás

 

Figyelem: a trópusi környezetben üzemeltetett motoroknál a kondenzvizet  legalább fél évente le kell ereszteni!

A speciális körülményekre átalakított motorjainkat a megrendeléstől számított harmadik munkanap tudjuk átadni Megrendelőinknek. Ilyen jellegű igényeivel keresse munkatársainkat, akik a lehető legjobb kondiciókkal tudnak ajánlatot adni melegüzemi vagy trópusi motorokra.

Tengelits István

okleveles villamosmérnök

Legfrissebb cikkeink

Az AGISYS Kft. ünnepi munkarendje

Az AGISYS Kft. ünnepi munkarendje

A december vége szinte mindenhol az ünnepi készülődésről szól, azonban januárban újra beindul az élet. Ünnepi munkarendünk segítségével Önök is könnyebben tervezhetnek a következő év első hónapjára.  

 

Agisys keveréstechnika - adagolás automatizálása egyszerűen

Agisys keveréstechnika - adagolás automatizálása egyszerűen

Hírlevelünkben szemügyre vesszük, hogy mi történik a keverés előtt és után. Az egyszerű válasz: Keverés előtt a keverendő anyagokat beadagoljuk, utána pedig ürítjük a tartályt. Kollégáink az Agisys-nél ennél összetettebben vizsgálják a helyzetet.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is!