EnglishEnglish

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Császár Péter

Császár Péter

üzletkötő, okl. gépészmérnök

+36 20 583 9003
Lépjen kapcsolatba Velünk

Speciális üzemi körülmények között használható motorok 3 nap alatt!

Partnereink gyakran keresnek olyan motorokat, amelyeket extrém meleg helyen kívánnak használni, de a páratartalom azonos a normál környezetével. A gyártók jellemzően 400C-nál nem magasabb környezeti hőmérsékletre tervezik az aszinkronmotorokat.

A környezeti hőmérséklet függvényében a motor névleges teljesítményét csak a táblázatban lévő százalékban szabad figyelembe venni a méretezéskor.

környezeti hőmérsékelt 50oC 60oC 70oC 80oC 90oC

használható teljesítmény a névleges teljesítményhez viszonyítva

95% 80% 65% 50% 35%

A meleg üzemre alkalmas motorokat az Agisys Kft. a raktáron tartott motorjaiból átalakítással hozza létre speciális csapágyak és kenőanyagok alkalmazásával.

A lassú fordulatszámú motorokra szükség esetén a kényszerhűtést  szerelünk raktárunkból.

Trópusi kivitel: A „trópusi kivitel” egy szakzsargon ami azt jelenti, hogy lényegesen magasabb a relatív páratartalom a megszokottnál,  azaz 100%.

A normál IP55 védettségű motorok nem az ilyen extrém párás környezetre vannak tervezve, viszont szakértő kezek alkalmassá tehetik a speciális feladatra.

Az Agisys Kft a villamos motorok és hajtások szakértője, így raktárunkban található 10 000 db motor bármelyikét, jóváhagyott technológiánk alapján át tudjuk alakítani trópusi kivitelre.

Az átalakítás lépései:

-reimpregnálás

-kondenz leeresztő rendszer kialakítás

-megfelelő csapágy beépítés

-IP56 védettség kialakítás

 

Figyelem: a trópusi környezetben üzemeltetett motoroknál a kondenzvizet  legalább fél évente le kell ereszteni!

A speciális körülményekre átalakított motorjainkat a megrendeléstől számított harmadik munkanap tudjuk átadni Megrendelőinknek. Ilyen jellegű igényeivel keresse munkatársainkat, akik a lehető legjobb kondiciókkal tudnak ajánlatot adni melegüzemi vagy trópusi motorokra.

Tengelits István

okleveles villamosmérnök

Legfrissebb cikkeink

Agisys keveréstechnika - adagolás automatizálása egyszerűen

Agisys keveréstechnika - adagolás automatizálása egyszerűen

Hírlevelünkben szemügyre vesszük, hogy mi történik a keverés előtt és után. Az egyszerű válasz: Keverés előtt a keverendő anyagokat beadagoljuk, utána pedig ürítjük a tartályt. Kollégáink az Agisys-nél ennél összetettebben vizsgálják a helyzetet.

Amikor a múlt és a jelen találkozik

Amikor a múlt és a jelen találkozik

Egyedi ipari feladatok napi szinten merülnek fel az Agisys Kft.-nél, amit szakképzett kollégáink bátran el is vállalnak. Ez legutóbb sem történt másként, amikor egy tartálygyártó partnertől érkezett megkeresés. 

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is!