EnglishEnglish

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Tengelits István

Tengelits István

üzletkötő, okl. villamosmérnök

+36 20 583 9005
Lépjen kapcsolatba Velünk

Megérkezett az igazi tél!

Múlt héten megérkezett az igazi hideg, és a téli csapadék minden formáját megtapasztalhattuk pár nap alatt. Egyre rosszabbra fordulnak a közlekedési feltételek is. Nem csak az autó szélvédőjét kell jég-mentesíteni, hanem az utakat, járdákat is alkalmassá kell tenni a közlekedésre. Ennek egyik jól bevált módszere a "só szórás".
A közelmúltban jártam kedves partnerünknél (Seres Kft, barcsi telephely), aki büszkén mutatta jobbnál jobb termékeit. Ezen termékek között megtalálható a képen látható "Útszóró" berendezés is melynek működésében nagy szerepet játszik az Agisys-től vásárolt prémium minőségű csigahajtómű.

Csigahajtomu_utszoroban_1.jpg
A hajtás kiválasztásánál az alábbi feltételeknek kellett megfelelni:
  • szöghajtómű,
  • könnyen beépíthető kivitel,
  • behajtó tengelyes verzió,
  • rövid szállítási határidő,
  • kedvező ár,
  • maximum 35mm-es csőtengely,
  • a lehető legerősebb kivitel.

A feltételek a „W” sorozatú csigahajtómű tulajdonságait fedték le. Mivel a lehető legerősebb kivitelre volt szükség, adta magát a 30-as áttétel is.
A mostoha körülmények miatt, egy robosztus kivitelre esett a választás, mely 550Nm-ig terhelhető. A hajtást azonnal összeszereltük, és másnap már küldtük is partnerünknek.
A tervezés sikeres volt, a gép bevált. Az első típusok már a kilencedik szezonjukat futják, mindenféle meghibásodás nélkül.

Érdemes olyan minőségi termékekbe fektetni, amilyenek a Bonfiglioli hajtóművek! Ezek megbízhatóan, hosszútávon szolgálják ki Önöket!
Keressenek bennünket felmerülő igényeikkel!

Horváth Attila
vezető üzletkötő

Legfrissebb cikkeink

Az AGISYS Kft. ünnepi munkarendje

Az AGISYS Kft. ünnepi munkarendje

A december vége szinte mindenhol az ünnepi készülődésről szól, azonban januárban újra beindul az élet. Ünnepi munkarendünk segítségével Önök is könnyebben tervezhetnek a következő év első hónapjára.  

 

Agisys keveréstechnika - adagolás automatizálása egyszerűen

Agisys keveréstechnika - adagolás automatizálása egyszerűen

Hírlevelünkben szemügyre vesszük, hogy mi történik a keverés előtt és után. Az egyszerű válasz: Keverés előtt a keverendő anyagokat beadagoljuk, utána pedig ürítjük a tartályt. Kollégáink az Agisys-nél ennél összetettebben vizsgálják a helyzetet.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is!