EnglishEnglish

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Makkos Balázs

Makkos Balázs

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 983 7087
Lépjen kapcsolatba Velünk

Megérkezett az igazi tél!

Múlt héten megérkezett az igazi hideg, és a téli csapadék minden formáját megtapasztalhattuk pár nap alatt. Egyre rosszabbra fordulnak a közlekedési feltételek is. Nem csak az autó szélvédőjét kell jég-mentesíteni, hanem az utakat, járdákat is alkalmassá kell tenni a közlekedésre. Ennek egyik jól bevált módszere a "só szórás".
A közelmúltban jártam kedves partnerünknél (Seres Kft, barcsi telephely), aki büszkén mutatta jobbnál jobb termékeit. Ezen termékek között megtalálható a képen látható "Útszóró" berendezés is melynek működésében nagy szerepet játszik az Agisys-től vásárolt prémium minőségű csigahajtómű.

Csigahajtomu_utszoroban_1.jpg
A hajtás kiválasztásánál az alábbi feltételeknek kellett megfelelni:
  • szöghajtómű,
  • könnyen beépíthető kivitel,
  • behajtó tengelyes verzió,
  • rövid szállítási határidő,
  • kedvező ár,
  • maximum 35mm-es csőtengely,
  • a lehető legerősebb kivitel.

A feltételek a „W” sorozatú csigahajtómű tulajdonságait fedték le. Mivel a lehető legerősebb kivitelre volt szükség, adta magát a 30-as áttétel is.
A mostoha körülmények miatt, egy robosztus kivitelre esett a választás, mely 550Nm-ig terhelhető. A hajtást azonnal összeszereltük, és másnap már küldtük is partnerünknek.
A tervezés sikeres volt, a gép bevált. Az első típusok már a kilencedik szezonjukat futják, mindenféle meghibásodás nélkül.

Érdemes olyan minőségi termékekbe fektetni, amilyenek a Bonfiglioli hajtóművek! Ezek megbízhatóan, hosszútávon szolgálják ki Önöket!
Keressenek bennünket felmerülő igényeikkel!

Horváth Attila
vezető üzletkötő

Legfrissebb cikkeink

Amikor a múlt és a jelen találkozik

Amikor a múlt és a jelen találkozik

Egyedi ipari feladatok napi szinten merülnek fel az Agisys Kft.-nél, amit szakképzett kollégáink bátran el is vállalnak. Ez legutóbb sem történt másként, amikor egy tartálygyártó partnertől érkezett megkeresés. 

Mit tud az IP66-os védettségű S2U frekvenciaváltó?

Mit tud az IP66-os védettségű S2U frekvenciaváltó?

Ahogy korábbi hírlevelünkben már olvashatták, a megszokott Syn10-es frekvenciaváltó család helyére az új S2U család lépett. Az egyfázisú IP20-as S2U frekvenciaváltó nem ismeretlen Önök előtt, de az igazi újdonság az, hogy raktáron tartjuk már az IP66-os kivitelt, elérhető a háromfázisú megtáplálású változat és a teljesítménytartomány is jelentősen megnőtt. Ismerkedjünk meg közelebbről az újdonságokkal!

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is!