EnglishEnglish

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Makkos Balázs

Makkos Balázs

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 983 7087
Lépjen kapcsolatba Velünk

Megérkezett az igazi tél!

Múlt héten megérkezett az igazi hideg, és a téli csapadék minden formáját megtapasztalhattuk pár nap alatt. Egyre rosszabbra fordulnak a közlekedési feltételek is. Nem csak az autó szélvédőjét kell jég-mentesíteni, hanem az utakat, járdákat is alkalmassá kell tenni a közlekedésre. Ennek egyik jól bevált módszere a "só szórás".
A közelmúltban jártam kedves partnerünknél (Seres Kft, barcsi telephely), aki büszkén mutatta jobbnál jobb termékeit. Ezen termékek között megtalálható a képen látható "Útszóró" berendezés is melynek működésében nagy szerepet játszik az Agisys-től vásárolt prémium minőségű csigahajtómű.

Csigahajtomu_utszoroban_1.jpg
A hajtás kiválasztásánál az alábbi feltételeknek kellett megfelelni:
  • szöghajtómű,
  • könnyen beépíthető kivitel,
  • behajtó tengelyes verzió,
  • rövid szállítási határidő,
  • kedvező ár,
  • maximum 35mm-es csőtengely,
  • a lehető legerősebb kivitel.

A feltételek a „W” sorozatú csigahajtómű tulajdonságait fedték le. Mivel a lehető legerősebb kivitelre volt szükség, adta magát a 30-as áttétel is.
A mostoha körülmények miatt, egy robosztus kivitelre esett a választás, mely 550Nm-ig terhelhető. A hajtást azonnal összeszereltük, és másnap már küldtük is partnerünknek.
A tervezés sikeres volt, a gép bevált. Az első típusok már a kilencedik szezonjukat futják, mindenféle meghibásodás nélkül.

Érdemes olyan minőségi termékekbe fektetni, amilyenek a Bonfiglioli hajtóművek! Ezek megbízhatóan, hosszútávon szolgálják ki Önöket!
Keressenek bennünket felmerülő igényeikkel!

Horváth Attila
vezető üzletkötő

Legfrissebb cikkeink

WEG motorok azonnal, raktárról!

WEG motorok azonnal, raktárról!

Bizonyára sokan ismerik a WEG villanymotorokat, amelyek prémium kategóriás termékek az ipari felhasználású villanymotorok között. A világ három legnagyobb motorgyártójának egyikeként a WEG dinamikusan fejlődik, célkitűzése, hogy első számú szállító legyen a világon.

Agisys IBC tartály keverőcsalád

Agisys IBC tartály keverőcsalád

Az IBC tartályok ipari felhasználása széles körben elterjedt, hiszen a standard kivitelnek köszönhetően többször is felhasználhatóak, és a szállítás is könnyen megoldható. Az IBC tartályokban tárolt termékeket felhasználás előtt a lehető leggazdaságosabb módon homogenizálni szükséges. Erre a helyzetre kínál megoldást az Agisys Kft. által nyújtott IBC keverő család.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is!