EnglishEnglish

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Makkos Balázs

Makkos Balázs

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 983 7087
Lépjen kapcsolatba Velünk

Hajtásaink elérhetősége - Szerelt hajtások

Bizonyos hajtómű méret felett hajtásainkat szinte a legelemibb részegységek formájában raktározzuk, és a teljes szerelési folyamtatot törökbálinti telephelyünkön végezzük el. A nagyobb hajtásoknál a fizikai mértekből adódóan az egyes elemek jobban hozzáférhetőek, ezáltal könnyebben szerelhetőek vagy cserélhetőek legyen szó új hajtás összeállításáról, vagy épp egy régi berendezés felújításáról, javításáról.

Ezek a hajtóművek méretüknél fogva már komolyabb anyagi értéket képviselnek, ezért ennél a kategóriánál, ha arra kerül a sor, a javítást, felújítást mindenképpen érdemes mérlegelni. Természetesen ennek egyik alap feltétele, hogy legalább a hajtás értékének legnagyobb részét képző öntvény ház felhasználható legyen a javítási munkálatok elvégzéséhez.

Az imént leírtak leginkább az "A" típusú kúpkerekes hajtómű család legnagyobb 70-es 80-as és 90-es tagjaira igazak. Ezeket a hajtásegységeket majdnem egy teljesen "üres" hajtómű házból építjük fel lépésről-lépésre.

Az alábbi ábrán a hajtóműház és alkatrészeinek robbantott nézete látható:

A hajtómű robbantott ábra
A sárgával jelölt részegységek a hajtóműházzal együtt érkeznek a gyártótól (ezeket külön nem raktározzuk), de szükség esetén azok szerelését/cseréjét is el tudjuk végezni. Ezeket a szerelési folyamatokat néha új hajtásegységek esetén is el kell végezzük, ha a hajtómű beépítése olyan (B6 és B7 oldalra fektetett építési helyzet – kép bal alsó sarok), hogy a felső csapágyak megfelelő kenése miatt egy zsírtányér (pirossal bekarikázott alkatrész) beépítésére van szükség. A többi nem jelölt tétel önállóan is elérhető raktárkészletről, míg a sárgával jelölt egységeket szükség esetén jelenleg rendelésre tudjuk biztosítani.

Legyen szó új Bonfiglioli hajtóműről, vagy annak felújításáról hozzánk bátran fordulhat.

Császár Péter
gépészmérnök

Legfrissebb cikkeink

Speciális üzemi körülmények között használható motorok 3 nap alatt!

Speciális üzemi körülmények között használható motorok 3 nap alatt!

Partnereink gyakran keresnek olyan motorokat, amelyeket extrém meleg helyen kívánnak használni, de a páratartalom azonos a normál környezetével. A gyártók jellemzően 400C-nál nem magasabb környezeti hőmérsékletre tervezik az aszinkronmotorokat.

Amikor a múlt és a jelen találkozik

Amikor a múlt és a jelen találkozik

Egyedi ipari feladatok napi szinten merülnek fel az Agisys Kft.-nél, amit szakképzett kollégáink bátran el is vállalnak. Ez legutóbb sem történt másként, amikor egy tartálygyártó partnertől érkezett megkeresés. 

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is!