EnglishEnglish

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Tengelits István

Tengelits István

üzletkötő, okl. villamosmérnök

+36 20 583 9005
Lépjen kapcsolatba Velünk

Hajtásaink elérhetősége - Szerelt hajtások

Bizonyos hajtómű méret felett hajtásainkat szinte a legelemibb részegységek formájában raktározzuk, és a teljes szerelési folyamtatot törökbálinti telephelyünkön végezzük el. A nagyobb hajtásoknál a fizikai mértekből adódóan az egyes elemek jobban hozzáférhetőek, ezáltal könnyebben szerelhetőek vagy cserélhetőek legyen szó új hajtás összeállításáról, vagy épp egy régi berendezés felújításáról, javításáról.

Ezek a hajtóművek méretüknél fogva már komolyabb anyagi értéket képviselnek, ezért ennél a kategóriánál, ha arra kerül a sor, a javítást, felújítást mindenképpen érdemes mérlegelni. Természetesen ennek egyik alap feltétele, hogy legalább a hajtás értékének legnagyobb részét képző öntvény ház felhasználható legyen a javítási munkálatok elvégzéséhez.

Az imént leírtak leginkább az "A" típusú kúpkerekes hajtómű család legnagyobb 70-es 80-as és 90-es tagjaira igazak. Ezeket a hajtásegységeket majdnem egy teljesen "üres" hajtómű házból építjük fel lépésről-lépésre.

Az alábbi ábrán a hajtóműház és alkatrészeinek robbantott nézete látható:

A hajtómű robbantott ábra
A sárgával jelölt részegységek a hajtóműházzal együtt érkeznek a gyártótól (ezeket külön nem raktározzuk), de szükség esetén azok szerelését/cseréjét is el tudjuk végezni. Ezeket a szerelési folyamatokat néha új hajtásegységek esetén is el kell végezzük, ha a hajtómű beépítése olyan (B6 és B7 oldalra fektetett építési helyzet – kép bal alsó sarok), hogy a felső csapágyak megfelelő kenése miatt egy zsírtányér (pirossal bekarikázott alkatrész) beépítésére van szükség. A többi nem jelölt tétel önállóan is elérhető raktárkészletről, míg a sárgával jelölt egységeket szükség esetén jelenleg rendelésre tudjuk biztosítani.

Legyen szó új Bonfiglioli hajtóműről, vagy annak felújításáról hozzánk bátran fordulhat.

Császár Péter
gépészmérnök

Legfrissebb cikkeink

Rövidebb határidő, prémium minőség - az Agisys egyedülálló gyártási háttere

Rövidebb határidő, prémium minőség - az Agisys egyedülálló gyártási háttere

Az Agisys Kft. az elmúlt évek beruházásaival európai szintű, modern gyártási hátteret hozott létre. Honlapunkon szó szerint bepillantást nyerhetnek a gépek működésébe, tekintse meg videóinkat!

Alapgyűrűvel ellátott Agisys IBC keverő

Alapgyűrűvel ellátott Agisys IBC keverő

Korábbi cikkünkben írtunk az Agisys IBC tartály keverőcsaládjáról, a továbbiakban tekintsük át részletesebben az egyes változatokat. 

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is!