Makkos Balázs
Császár Péter
üzletkötő, okl. gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Császár Péter

Császár Péter

üzletkötő, okl. gépészmérnök

+36 20 583 9003
Email íráshoz kattintson ide

Csapágyak az Agisys-től!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy cégünk új termékkel bővíti választékát. A jövőben már az alkalmazásához/termékéhez szükséges csapágyakat is megvásárolhatja nálunk.
Agisys_csapagy.jpg
A csapágy a hajtástechnikai lánc alapvető eleme, ahogy a hajtómű és a villanymotor is. Eddig is használtunk, építettünk be csapágyakat, így sokéves tapasztalatainkra alapozva választottuk ki beszállítóinkat, közvetlen gyári kapcsolatokat keresve.
Ennek eredményeként két gyártóval történt megállapodás, akiknek hivatalosan is szerződött partnere lettünk Magyarországon:
  1. NTN-SNR

    NTN_SNR.JPG A japán-francia csoport a 3. legnagyobb csapágygyártó a világon. Termékei prémium minőséget képviselnek, teljes mértékben kielégítve a felhasználói igényeket. Rendkívül széles termékválasztékkal rendelkeznek, melyet ezentúl örömmel biztosítunk az Önök számára.
    Letölthető katalógusok



  2. STC-Steyr

    STC_Steyr.JPGTermészetesen sokszor más jellegűek az igények: kedvezőbb árfekvésű, ugyanakkor megfelelő minőségű termékre van szükség. Erre kínál megoldást másik partnerünk, az STC-Steyr, mely ahogy a nevéből is kiderül, Ausztriában rendelkezik gyártókapacitással. Hosszú tradícióval rendelkező vállalat, ezzel is biztosítva a csapágyak jó minőségét.
    Letölthető katalógus
Bízunk benne, hogy csapágyas megkereséseikre igen előnyös feltételekkel tudunk megoldást kínálni.
Palkó Tamás
Termékmenedzser
Okl. gépészmérnök
Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Cimkék: csapágy
Legfrissebb cikkeink

Az IBC keverők bemutatása

Az IBC keverők bemutatása

Az IBC tartályok kényelmes és hatékony tárolási megoldást nyújtanak folyadékok és fél-szilárd anyagok széles skálájának. Azonban a tartalom homogenitása és minősége idővel romolhat, ha nem keverik megfelelően. Itt jönnek képbe az IBC keverők, amelyek igazi termelékenység növelő eszközökké válhatnak.

Homlokkerekes hajtóművek bemutatása

Homlokkerekes hajtóművek bemutatása

A homlokkerekes hajtóművek vagy más néven C-hajtómű család különösen alkalmasak olyan alkalmazásokhoz, ahol a nagy a teljesítményigény és a kis hatásfok veszteség fontos szempont.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020