Makkos Balázs
Boross Zoltán
üzletkötő, villamosmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Boross Zoltán

Boross Zoltán

üzletkötő, villamosmérnök

+36 20 361 6783
Email íráshoz kattintson ide

Bonfiglioli hajtások 3. rész - Csigahajtóművek

Ezúttal az Agisys Kft. által raktározott „VF” és „W” sorozatú csigahajtómű családok főbb tulajdonságait és alkalmazási területeit ismerhetik meg.

E két család hajtóművei, az előzőekben tárgyalt modulrendszerű hajtásokkal ellentétben, összeszerelve érkeznek törökbálinti telephelyünkre. A készre szerelés Olaszországban történik, teljesen automatizált gépsorokon. Szerelőink csak a különböző típusú villanymotorokat és egyéb kiegészítő alkatrészeket illesztik a raktározott hajtóművekhez.

A Bonfiglioli cég csigahajtómű gyártásában világelső. Ez a pozíció köszönhető a hajtások megbízhatóságának, nagy teherbírásának és természetesen a kedvező ár/érték arányának is. Mindegyik típust, 15.000 üzemórás élettartamra méreteztek, (szemben a szokásos 10.000 üzemórával) ráadásul robosztus kivitelüknek köszönhetően 3-szoros pillanatnyi túlterhelést is elviselnek. Rögzítésük számtalan módon megoldható, karbantartást szinte nem igényelnek.
VF_W_csigahajtomu.jpg
Az általunk raktározott csigákat két csoportba oszthatjuk. A kisebbek a „VF” családba, a nagyobbak a „W” családba tartoznak. Mindkét típus csőtengelyes kivitelű. Áttételek általában 7-től 100-ig terjednek, de két hajtás összeszerelésével akár 10.000-es nagyság is megoldható. 20Nm-től 830Nm-ig 1 nap alatt elérhetőek. Szállítópályák, tolózárak és egyéb kis nyomatékigényű hajtások kedvelt hajtóművei.

A Bonfiglioli csigahajtóművei nagyon megbízható, kiforrott termékek. 15.000 üzemórás élettartamuknak köszönhetően, a teljes ciklusra vetített költségük a piacon a legkedvezőbb.
Javasoljuk, hogy vásárlásnál ne csak a pillanatnyi ár alapján döntsön, nézze meg a hajtóművek műszaki paramétereit, esetleg kérdezzen rá azok származási helyére is.

Amennyiben egy megbízható partnertől, megbízható hajtóművet szeretne, keressen minket felmerülő igényeivel.

Horváth Attila
vezető üzletkötő
Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Energiatakarékos megoldások

Energiatakarékos megoldások

Energiatakarékos beruházások révén nem csak költségeket takaríthatunk meg, hanem jelentősen csökkenthetjük környezeti lábnyomunkat is. Az ipari szektorban történő energiahatékonyság növelése kulcsfontosságú lépés a fenntartható fejlődés felé.

Robbanásbiztos villanymotorok

Robbanásbiztos villanymotorok

Bizonyos iparágakban, mint a vegyipar, olajfinomítók, bányák, gabonasilók, a nem megfelelő villanymotorok használata robbanást okozhat. Ezért kiemelten fontos a robbanásbiztos villanymotorok használata ezeken a területeken. A robbanásveszélyes gázok, folyadékok vagy porok jelenléte fokozott kockázatot jelent, és a nem megfelelően kiválasztott motor súlyos robbanást és katasztrófát okozhat.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020