EnglishEnglish
Makkos Balázs
Császár Péter
üzletkötő, okl. gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Császár Péter

Császár Péter

üzletkötő, okl. gépészmérnök

+36 20 583 9003
Email íráshoz kattintson ide

Visszafutásgátlós motorok az Agisystől!

Ahhoz, hogy a hajtás egy kiválasztott irányú elfordulását meggátoljuk, többféle megoldást is alkalmazhatunk, melynek egyik alternatívája lehet az Agisys Kft.-nél beszerezhető visszafutásgátlós villanymotor alkalmazása.

Ez az opció a TMS2-es sorozatú alumínium házas, ill. a HX és HY sorozatú öntöttvas házas villanymotorjainkhoz érhető el. Az előbbi esetén 100-as építési mérettől egészen 132-ig tudunk visszafutásgátlót szerelni a motorjainkra pólusszámtól függetlenül! Míg az öntöttvas családnál jelenleg 160-tól 180-as méretig építünk vissszafutásgátlót a motorokra, szintén pólusszámtól függetlenül.

visszafutásgátlós Agisys villanymotor

A felsorolt motorokat raktárról, pár napos átfutási idővel tudjuk szállítani. A visszafutásgátlót mindig külön, a villanymotor mellé csomagolva adjuk át ügyfeleinknek, melyet a beépítés/bekötés alkalmával kell felszerelni a motor hűtőventilátor felőli oldalára – a kiválasztott forgásiránynak megfelelően. A munkafolyamat elvégzéséhez szükséges magyar (igény esetén angol nyelvű) leírást is mellékeljük, de kérdés esetén továbbra is bátran fordulhatnak tapasztalt műszaki kollégáinkhoz segítségért.

Ha egy alkalmazásnál nagyon gyakoriak a megállások és sokszor kell használni a visszafutásgátlót, mindig ügyeljünk arra, hogy a visszahajtó nyomaték ne lépje túl az adott villanymotorral szerelt hajtásról levehető nyomaték (M2) 70%-át!

Amennyiben visszafutásgátlóval szerelt hajtásra lenne szüksége, legyen szó motorra vagy éppen hajtóműbe épített kivitelről, hozzánk bátran fordulhat!

Császár Péter
gépészmérnök

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Ki mit tud?

Ki mit tud?

A költői kérdés a hajtómű szállítók készségeire utal, bár nem is annyira költői mert cikkünkben válaszolunk a kérdésre!

Mire jó a visszafutásgátló?

Mire jó a visszafutásgátló?

Több alkalmazási területen is hasznos lehet egy visszafutásgátló beépítése, de mégis miben lenne segítségünkre?

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is!