Makkos Balázs
Makkos Balázs
üzletkötő, gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Makkos Balázs

Makkos Balázs

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 983 7087
Email íráshoz kattintson ide

Új szolgáltatás az Agisys-nél: már WEG inverterek javításával is foglalkozunk!

Egy működőképes rendszer alkatrészcseréje gyakran okozhat meglepetéseket, ezért sokan ragaszkodnak inkább a javításhoz. A WEG inverterek esetén mostantól ebben is tudunk segíteni ügyfeleinknek.

A frekvenciaváltók gyakran annyira apró eszközök, hogy sokakban fel sem merül: ezeket a kiegészítőket lehet javítani? Egyáltalán képesek meghibásodni? Murphy törvénye alapján azonban jól tudjuk, hogy ami elromolhat, az előbb vagy utóbb el is romlik majd.

Legyen szó akár inverterekről, akár villanymotorokról, a mindennapos használat, az ipari szintű termelésből fakadó terhelés több mint 25 éves szakmai tapasztalatunk szerint még a legjobb minőségű alkatrészek esetében is okozhatnak meghibásodásokat.

Korábban az Agisys hatalmas raktárkészletről biztosította valamennyi cserealkatrészét és cseretermékét, ami természetesen a jövőben is így marad, azonban új szolgáltatásunk részeként 2022-től ennél sokkal többet tudunk nyújtani – legalábbis valamennyi WEG frekvenciaváltó esetében. 

A WEG minősített szervizpartnerei lettünk

Óriási mérföldkő ugyanis az Agisys Kft. életében, hogy mostantól Drives and Soft Starters Autohorised Repair Shop-, azaz a WEG minősített szervizpartnerei lettünk. Hogy mit jelent ez a gyakorlatban?

Elsődlegesen azt, hogy mostantól már nemcsak a megfelelő WEG inverterek kiválasztásában tudunk segítséget nyújtani, illetve a cseretermékek beszerzésében, beszerelésében vagy a kapcsolódó szakmai tanácsadásban, hanem abban is, hogy megjavítsuk az elromlott darabokat, amennyiben javítható probléma keletkezett.

Új szolgáltatásunk részeként a minősített szervizpartneri szerepben inverterek programozásával és bevizsgálásával is foglalkozunk, tanúsítványunknak köszönhetően pedig együttműködésünk garantálja, hogy az általunk végzett javítások megfelelnek a WEG magas minőségi elvárásainak.

Emellett garantált a rövid átfutási idő, óriási raktárkészletünkből kifolyólag a folyamatos és akadozásmentes alkatrészellátás, de természetesen az új WEG frekvenciaváltók, sőt akár még a WEG villanymotorok szállítása sem okoz problémát.

 

A WEG-ről

A WEG egy brazil illetőségű vállalat, melyet 1961-ben alapítottak annak érdekében, hogy kimagasló minőségű villanymotorokat vezethessenek be a piacra, méghozzá elérhető árakon.

Kínálatuk az évek során folyamatosan bővült, így a villanymotorok széles palettája mellett inverterek, generátorok, transzformátorok, de még különféle sebességváltók is megtalálhatók portfóliójukban.

A frekvenciaváltók világából több innováció is köthető hozzájuk, példának okáért az ő nevükhöz kapcsolható a világ legkisebb invertere is, mely a CFW100 WEG Mini név alatt egy egyfázisú bemenettel és vektorszabályozással rendelkező, egyszerű Plug&Play rendszerre épülő megoldás, ami külön plugin modulokkal bővíthető.

Közkedvelt termékük még a WEG CFW300 - Easy Drive inverter, mely rendkívüli flexibilitásával és könnyed telepíthetőségével, illetve kezelhetőségével emelkedik ki a sorból. Egy- és háromfázisú típusban is kapható, alap DIN sínre rögzíthető, különféle modulokkal bővíthető, így tökéletes átmenet az egyszerű és a professzionális termékek között. 

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha bármilyen kérdése vagy kérése van a WEG inverterek, vagy a gyártó egyéb termékeinek javításával, cseréjével, szállításával, esetleg szerelésével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mailben, szakértő kollégáink a legjobb tudásuk szerint segítenek a válaszadásban.

 

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Cimkék: weg
Legfrissebb cikkeink

A legnépszerűbb ipari hajtóművek és alkalmazási területeik

A legnépszerűbb ipari hajtóművek és alkalmazási területeik

A hajtóműveket nagyon széles körben használják a legkülönfélébb iparágakban. Jellemzően azt a célt szolgálják, hogy a mechanikai energiát valamilyen kimeneti eszköz számára továbbítsák, miközben módosítják a fordulatszámot, a nyomatékot és átalakítják az energiát egy a termelés szempontjából hasznos formába.

Miért válasszuk a Bolygókerekes hajtóművet?

Miért válasszuk a Bolygókerekes hajtóművet?

Bizonyára Ön is tudja, hogy a bolygókerekes hajtóművek széles körben elterjedtek, és a legnagyobb teherbírású hajtómű típusként is emlegetik őket. Sok ipari rendszerben alkalmazzák ezeket a hajtóműveket, mivel a nagy teherbíráson kívül számos előnnyel is bírnak. 

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020