Makkos Balázs
Makkos Balázs
üzletkötő, gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Makkos Balázs

Makkos Balázs

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 983 7087
Email íráshoz kattintson ide

Új év, új kihívások, de az Agisys-re 2023-ban is számíthat!

Teljes gőzzel vetettük bele magunkat a 2023-as esztendőbe, hogy leendő és új ügyfeleinket idén is a tőlünk megszokott precizitás és minőség társaságában szolgálhassuk ki. Hiszen van, ami nem változik és van, ami viszont igen. 

Az elmúlt több mint 25 évben ugyanis az Agisys Kft. a magyar piac vezető hajtás- és keveréstechnikai vállalataként egyedülálló kínálatot és raktárkészletet állított össze, így legyen szó hajtóművekről, villanymotorokról vagy éppen frekvenciaváltókról, nálunk mindenki megtalálja majd a számításait. 

Mi változik 2023-ban? Szinte csak a raktárkészlet!

Hogy mi módosul 2023-ban az Agisys kapcsán? Nagy általánosságban nem tervezünk drasztikus változásokat, továbbra is szeretnénk a legmagasabb minőséget és a legjobb ár-érték arányt biztosítani ügyfeleink számára a hajtás- és keveréstechnika világában.

Mindezt a tőlünk megszokott ügyfélközpontú hozzáállás társaságában, óriási raktárkészlettel. Ha ugyanis valami változik az idén, az alighanem a raktározás, lévén eddig is valamennyi termék, kiegészítő és alkatrész elérhető volt azonnali raktárkészletről, azonban 2023-ban tovább növeljük ezt a készletet.

Így még kisebb a valószínűsége annak, hogy egy villanymotorból,  frekvenciaváltóból, speciális hajtóműből, keveréstechnikai elemből vagy egy jelentéktelen pótalkatrészből nem tudunk szinte azonnal több darabot is biztosítani vásárlóink számára.

Kínálatunk továbbra is a legmagasabb minőségre koncentrál 

Óriási kínálatunk természetesen továbbra is arra koncentrál, hogy a legmagasabb minőség mellett szakterületünk minden szegmensét lefedjük, és még a legnagyobb kihívásokra is megoldást tudjunk nyújtani.

Hajtóműveink között például piacvezető típusok egész sorából válogathatunk, így a csiga- és homlokkerekes hajtóműtől kezdve, a kúpkerekes- és lapos hajtóműveken át, a párhuzamos tengelyű- és bolygókerekes hajtóművekig bezárólag minden megtalálható. 

Villanymotorjaink közül piacvezető WEG és kivételes minőségű Bonfiglioli termékekkel tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat, de azokat sem hagyjuk cserben, akiknek valamilyen vibromotorra lenne szükségük.

Frekvenciaváltóink között a WEG CFW szériája, és a Bonfiglioli Agile és Active szériájának a legjobb termékei is várják az érdeklődőket, így kínálatunkból garantáltan mindenki megtalálhatja a legjobb megoldást, ami az adott feladat elvégzéséhez szükséges.

Ezen felül a legkülönfélébb hajtáselemek mellett saját CNC gépeinknek hála akár teljesen egyedi megrendeléseket és igényeket is képesek vagyunk könnyedén kielégíteni a megszokott minőség társaságában.

 

Kérdése van? Tegye fel még ma!

Az elhangzottakon felül óriási figyelmet fordítunk az ügyfélközpontú hozzáállásra, így ha kérdése van egy termék kapcsán, netán vásárolni szeretne, vegye fel a kapcsolatot tapasztalt és felkészült kollégáinkkal, akik készségesen állnak a rendelkezésére.

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Fókuszban az inverterek

Fókuszban az inverterek

Két prémium inverter családunkat, a WEG és a Bonfiglioli magas minőségű és megbízható termékeit ajánljuk figyelmükbe a következő szakmai cikkünkben. Keressen minket bizalommal inverterek kiválasztásával vagy szakszerű üzembe helyezésével kapcsolatban is.

Az Agisys Kft. hajtóművei

Az Agisys Kft. hajtóművei

Az Agisys Kft. meghatározó szereplő a hajtóművek piacán évtizedes tapasztalattal rendelkezik a minőségi és megbízható hajtástechnikai megoldások terén. Vállalatunk elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinknek a legkorszerűbb, egyedi igényeiket maximálisan kielégítő termékeket biztosítsa.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020