Makkos Balázs
Makkos Balázs
üzletkötő, gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Makkos Balázs

Makkos Balázs

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 983 7087
Email íráshoz kattintson ide

Speciális ajánlatunk hajtómű-vásárlásra cégeknek

Közeleg az év vége, és rengeteg vállalkozás csak most döbben rá arra, hogy maradt még karbantartásra és fejlesztésre elkölthető szabad kerete, amit az elkövetkezendő hetekben fel kell használnia.

Amennyiben a cégük is ebben a helyzetben van, és új hajtómű vásárlásán vagy meglévő cseréjén gondolkodnak, esetleg csak tartalék eszközt kívánnak beszerezni, akkor a több mint 25 éves szakmai múlttal rendelkező Agisys Kft. ajánlata több szempontból is szerencsés lehet Önnek. Hogy miért?

 

Hajtóművek azonnal, raktárkészletről, piacvezető áron és magas minőségben

Az év végi beruházások esetében óriási kockázatot jelent, hogy a megrendelt termék teljesítése nem tud megvalósulni az adott pénzügyi esztendőn belül.

Az Agisys által gyártott és forgalmazott termékek azonban szinte kivétel nélkül mind raktárkészleten vannak, így megrendelőinket gyakorlatilag azonnal ki tudjuk szolgálni, így nekünk nem jelent problémát az év végi határidő betartása a teljesítés szempontjából.

Ha szükségünk lenne néhány új hajtóműre, vagy bármilyen egyéb hozzá kapcsolódó kiegészítőre, a kapcsolódó megrendelést legkésőbb néhány napon belül teljesíteni tudjuk, nincsenek hónapokig tartó szállítási idők és egyéb kellemetlenségek.

Mindehhez pedig természetesen garantáljuk a kimagasló prémium minőséget és a jó ár-érték arányt is!

 

Hajtómű-ajánló

Hogy milyen hajtóműveket tudunk biztosítani céges megrendelőinknek azonnali raktárkészletről?

 

Csigahajtómű - VF-W család

Csigahajtóműveink az elérhető ár és a megbízhatóság szinonimáit képviselik, méghozzá csúcskategóriás konstrukció társaságában. A magas élettartam miatt egy jól megtérülő és okos befektetésnek tekinthető, amit ráadásul szinte bárhol nagyon rugalmasan alkalmazhatunk.

Számos építési alakban, megannyi tengelykonfigurációval és motorcsatlakozási lehetőséggel büszkélkednek, miközben a 0,04 kW - 75 kW terhelhetőségükhöz 13 Nm - 7100 Nm nyomaték társul.

 

Homlokkerekes hajtómű - C család

A maga kategóriájában szintén rendkívül népszerűnek tekinthetők homlokkerekes hajtóműveink, melyek a kedvező árfekvésükkel és a prémium minőséget képviselő műszaki tulajdonságaikkal hívják fel magukra a figyelmet.

A talpas és peremes rögzítési lehetőség mellett rendkívül gazdaságos megoldásnak tekinthetők, és különösen ideálisak tengelyvonalú hajtások esetén. Mindemellett tulajdonságaik is példaértékűek, elég csak a 0,08 kW - 213 kW terhelhetőségre és a 45 Nm - 12 000 Nm nyomatékra gondolni.

 

Hajtómű kínálatunk

Az Agisys portfóliójában természetesen megannyi más egyéb termék is megtalálható. Hajtómű kínálatunkban ott vannak – a teljesség igénye nélkül – a kúpkerekes-, a lapos-, a párhuzamos tengelyű-, a bolygókerekes- és a precíziós hajtóművek is

 

Egyedi gyártású hajtómű? Nem akadály!

Speciális közegben szeretnénk használni leendő hajtóművünket és nem találtunk megfelelő típust a kínálatban? Aggodalomra semmi ok, hiszen saját gyártói hátterünknek köszönhetően az egyedi igényeket is képesek vagyunk kielégíteni.

Az ilyen formában gyártott hajtóművek esetén az átfutási idő természetesen némileg több, mint a raktárkészletről szállított szabvány termékek esetén, azonban saját CNC gyártósorunk miatt még az így megrendelt eszközöket is el tudjuk készíteni záros határidőn belül.

 

Kérdése van?

Szeretne hajtóművet vásárolni, de bizonytalan néhány kérdésben? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a megadott elérhetőségek valamelyikén, felkészült kollégáink várják hívását vagy szöveges megkeresését!

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Cimkék: hajtómű
Legfrissebb cikkeink

Testreszabott ipari folyadékkeverő megoldások

Testreszabott ipari folyadékkeverő megoldások

A hatékony keverés kulcsa a megfelelő technológia kiválasztása és a berendezés precíz kialakítása. Szeretne hatékonyabb és megbízhatóbb ipari folyadékkeverőt? Az Agisys Kft. a legmodernebb technológiával és szakértelemmel kínál személyre szabott keverőberendezéseket, hogy az Ön vállalkozása még magasabb hatásfokkal működhessen.

Nagy nyomaték kedvező áron: Fedezze fel a 300-as bolygókerekes hajtóművet!

Nagy nyomaték kedvező áron: Fedezze fel a 300-as bolygókerekes hajtóművet!

Nagy nyomaték, kis fordulatszám, kedvező ár: Ismerje meg a 300-as bolygókerekes hajtóművet, amellyel forradalmasíthatja az ipari folyamatokat! Ha Önnek is fontos a hatékonyság és a megbízhatóság, akkor ne keressen tovább!

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020