Makkos Balázs
Boross Zoltán
üzletkötő, villamosmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Boross Zoltán

Boross Zoltán

üzletkötő, villamosmérnök

+36 20 361 6783
Email íráshoz kattintson ide

Oldalkeverők Easy change technológiával

Sokak számára ismert technológia az oldalkeverés, amelyet számtalan helyen használunk az élelmiszeriparban, a gyógyszeriparban, de az olaj- és a vegyipari felhasználása is számtalanszor megjelenik. Továbbá a szennyvíz kezelés során is számos esetben használunk oldalkeverőgépeket.

Oldalkeverő

Ahogy említettük ezeket a keverőgépeket az olajipar és a vegyipar is előszeretettel alkalmazza ezért természetesen ATEX azaz robbanásbiztos kivitelben is elérhetők ezek a berendezések, de sav és egyéb korrózióbiztos megoldásokat is tudunk szállítani az egyedi igényekre.

Oldalkeverő

Ipari felhasználásuk során a legnagyobb előnyük, hogy kiemelkedően nagy térfogatú folyadékok mozgatására/homogenizálására alkalmasak, kicsi a helyigényük ezért egy nagyobb tartályba akár több keverőberendezés is telepíthető.

Miért is egyediek az Agisys oldalkeverői? 

Az Agisys a saját fejlesztésű Easy Change technológia segítségével képes olyan eszközöket, oldalkeverőket gyártani, amelyek olyan tömítésrendszerrel készülnek, amelyek lezárhatók. Ezáltal a keverő berendezések szervizelése/cseréje esetén a tartályok leeresztése nélkül is megvalósíthatók. Így garantált a folyamatos, zökkenőmentes üzemelés és nem kell számolni alapanyagveszteséggel sem, melyet a tartályok leeresztése során észleltünk volna. 

Kérdéseikkel egyedi igényeikkel kérem keressék az Agisys Kft. csapatát.

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

25 eltöltött év a hajtástechnikában

25 eltöltött év a hajtástechnikában

Immár negyed évszázada vagyunk ügyfeleink szolgálatára hajtástechnikai és keveréstechnikai eszközeinkkel. Szeretnénk meghívni Önt egy játékba és mesélni a jövőbeli terveinkről, illetve megemlékezni az elmúlt 25 évről, amit a szakmában eltöltöttünk.

Miért érdemes Bonfiglioli VF csigahajtóművet használni?

Miért érdemes Bonfiglioli VF csigahajtóművet használni?

Cikkünkben bemutatjuk a csigahajtóművek előnyeit és kitérünk arra, hogy milyen kiemelkedő előnyöket nyújt számunkra a Bonfiglioli VF csigahajtóműcsalád. 

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020