Makkos Balázs
Lovas Kristóf
üzletkötő, gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Lovas Kristóf

Lovas Kristóf

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 385 0389
Email íráshoz kattintson ide

Miért használj inkább lapos hajtóművet a kúpkerekes hajtómű helyett?

Számtalan iparágban használunk hajtásokat, a csigahajtóműveken át a speciális hypoid kúpkerekes hajtóművekig. Sokszor bele se gondolunk hány helyen van igény ezekre az eszközökre. Több évtizedes tapasztalatunk során számos feladatot oldottunk meg, még olyan helyzeteket is, ahol reménytelennek tűnt az alkatrész pótlása. 

Az Agisys kft. az olasz Bonfiglioli gyártó hazai disztribútora és rendelkezik a gyári BEST minősítéssel is, ami feljogosítja arra csapatunkat, hogy gyári technológiával, gyári minőségben, gyári garanciával rendelkező Bonfiglioli hajtóműveket gyártsunk. Amire külön büszkék vagyunk, hogy a speciális, sürgős igényeket akár 24 órán belül képesek vagyunk megoldani.

A gyártói katalógusban szereplő hajtáselemeket raktárkészletről forgalmazzuk, ezek azonnal elérhetőek. 

Számos fajtája létezik a hajtóműveknek, most pár szóban a lapos hajtóművekről írunk Önöknek

A lapos hajtóműveket ismerhetik „F” vagy „Z” hajtás néven is, amely a hajtóművön belül kialakított átviteli mód alakjából fakad. Ezek a hajtóművek egyenes hajtás megvalósítására alkalmasak, de kiváló megoldást nyújtanak  akár a szöghajtóművek kiváltására is.

Nagy előnyük, hogy rögzítőfüleikkel elfordulás ellen egyszerűen rögzíthetőek és a nevükből is eredő lapos, helytakarékos kialakításuk miatt kiválóan használhatók kisebb és szűkebb helyeken.

Számtalan variációban és kivitelben elérhetők a lapos hajtóművek, akár egyedi igény szerint (pl. egyedi tengelyméret) is képesek vagyunk legyártani őket, így könnyedén kiválthatók egyéb gyártók hajtásai.  Fontos megjegyeznünk, hogy az általunk gyártott lapos hajtóművek akár egy házméreten belül több csőtengely méretettel is elérhetőek és a minden oldalról megmunkált hajtóműházakkal akár többféle felfogatási lehetőség is megoldható. A speciálisan fogazott fogaskerekek segítenek a nagyobb teljesítmény leadásában és hatékonyan hozzájárulnak a halkabb működéshez. Igény esetén ezek a hajtóművek erősített csapágyazással is rendelhetők.

 

Napjainkban a gazdaságos üzemeltetés nagyon fontos szerepet játszik, ezért fontos megjegyeznünk a lapos hajtóművek egyik kiemelkedő tulajdonságát a kedvező árszintet. Mivel pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos egy üzem biztonságos és folyamatos üzemelése, ezért a hajtóműveket akár 24 óra alatt képesek vagyunk legyártani. A lapos hajtás ára mindössze 77%-a a hasonló feladatokra alkalmazott kúpkerekes hajtóművek árának, ezért érdemes fontolóra venni alkalmazásukat.

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel kérem keresse mérnök kollégánkat! 

Üdvözlettel: 

Agisys kft csapat

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Fókuszban az inverterek

Fókuszban az inverterek

Két prémium inverter családunkat, a WEG és a Bonfiglioli magas minőségű és megbízható termékeit ajánljuk figyelmükbe a következő szakmai cikkünkben. Keressen minket bizalommal inverterek kiválasztásával vagy szakszerű üzembe helyezésével kapcsolatban is.

Az Agisys Kft. hajtóművei

Az Agisys Kft. hajtóművei

Az Agisys Kft. meghatározó szereplő a hajtóművek piacán évtizedes tapasztalattal rendelkezik a minőségi és megbízható hajtástechnikai megoldások terén. Vállalatunk elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinknek a legkorszerűbb, egyedi igényeiket maximálisan kielégítő termékeket biztosítsa.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020