Makkos Balázs
Császár Péter
üzletkötő, okl. gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Császár Péter

Császár Péter

üzletkötő, okl. gépészmérnök

+36 20 583 9003
Email íráshoz kattintson ide

Megérkezett a világ legkisebb invertere

Rendszeresen visszatérő feladatnak tekinthető a gépgyártók között, hogy kis méretű invertert találjanak maguknak, ami nem foglal különösebben nagy helyet, ezen felül pedig a működtetés tekintetében is egyszerűnek tekinthető

Az ehhez kapcsolódó igényeket képes most kielégíteni a WEG CFW 100, mely a világ legkisebb méretű belépő szintű frekvenciaváltója. A legmagasabb prémium minőséget képviseli a piacon, rendkívül egyszerűen vezérelhető, az ujjaink között elfér, teljesen moduláris kialakítású, ráadásként a DIN sínre pattinthatóság révén még a beépítése sem okoz különösebb gondot, így sok esetben megkönnyítheti a gyártók feladatát.

Rugalmas megoldások, egyszerű telepíthetőség

 

Bár a méretét tekintve elképesztően kompakt WEG inverterről van szó, azonban az általános tulajdonságok terén mégis rengeteg lehetőséggel kecsegtet. Példának okáért elegendő lesz kiválasztani az éppen szükséges modulokat, illetve funkciókat, majd a telepítést követően rögtön használható is lesz.

A frekvenciaváltó a telepíthetőség terén sem vall kudarcot. A felszereléshez nem kell más, csak felpattintani az apró eszközt a kalapsínre (DIN sín), bekötni és már működik is. Nincsenek felesleges potenciométerek, melyek a legtöbb esetben csak a helyet foglalják egy ilyen inverternél. A CFW 100-nál valóban csak a lényegre koncentráltunk a Plug&Play filozófia mentén gondolkodva már a tervezéstől kezdődően. 

Egyszerű irányítás akár Bluetooth kapcsolaton is

Dacára az apró méretnek, a világ legkisebb invertere ráadásul egyfázisú bemenettel rendelkezik, nem okoz neki problémát a vektorszabályozás, miközben az irányításhoz akár Bluetooth kapcsolattal üzemelő távirányító is választható, tehát kényelem, illetve biztonság jellemzi ezen a téren.

Fontos kiemelni a termék kapcsán, hogy a DIN sínre való szerelhetőség mellett elérhetők hozzá különféle SOFT PLC funkciók, kábeles formában pedig számítógéphez egyaránt csatlakoztathatjuk, ami sokkal egyszerűbb beállításokat, illetve működtetést tesz lehetővé.

 

Bővítő modulok a szélesebb körű felhasználhatósághoz

A CFW 100 inverter ezen felül rendelkezik speciális bővítő modulokkal is annak érdekében, hogy a méret ellenére minden feladathoz optimális legyen. A testreszabhatóság érdekében már most elérhetők hozzá különféle kommunikációs-, potméter-, I/O-, valamint RFI szűrő modulok is.

Természetesen a frekvenciaváltó felhasználhatósága bizonyos esetekben korlátokba ütközhet, így ha összetettebb hajtástechnikai megoldásokat szeretnénk megvalósítani, akkor az Agisys.hu-n található egyéb inverterek között érdemes válogatnunk.

 

Amennyiben kérdése vagy kérdése van, keresse bizalommal mérnök kollégáinkat.

 

Agisys kft csapata

 

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Cimkék: inverter
Legfrissebb cikkeink

Por- és vízálló invertert keresünk? IP66 raktárról a megoldás!

Por- és vízálló invertert keresünk? IP66 raktárról a megoldás!

Gyakran előfordulhat, hogy bizonyos munkakörülmények között szükség van egy erősebb védelemmel ellátott frekvenciaváltóra. Ezen a téren kiváló alternatívát jelenthet mindenkinek az IP66 védettségű S2U inverter, amely tokozást nem igényel, így az alkalmazása jelentős megtakaraítást eredményez!

Ingyenes online konzultációkat indítottunk ügyfeleinknek!

Ingyenes online konzultációkat indítottunk ügyfeleinknek!

A jelenlegi járványhelyzet rendkívüli módon megnehezítette meglévő és leendő ügyfelünk életét, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy szakértői segítséget nyújtunk mindenkinek, akinek termékeink kapcsán kérdése van.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020