Makkos Balázs
Lovas Kristóf
üzletkötő, gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Lovas Kristóf

Lovas Kristóf

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 385 0389
Email íráshoz kattintson ide

Korszerű megoldás a társasházak szellőzésének optimalizálására

Magyarországon közel 800 000 iparosított technológiával épített társasházi lakás található, melyekben a megfelelő légcsere biztosítása kritikus fontosságú a lakók komfortérzete és az épület állagának megőrzése szempontjából.   

Ezt a feladatot jellemzően 0,37 kW-os motorral szerelt tetőventilátorok látják el, melyek közül sok még a '60-as, '70-es, '80-as években került beépítésre. Bár ezek a berendezések hosszú időn át helytálltak, az eltelt évtizedek és a szélsőséges időjárási viszonyok próbára tették őket. A meghibásodások kockázata így jelentősen megnövekedett, különösen a nyári kánikula okozta extrém hőterhelés miatt.   

Az elhasználódott vagy meghibásodott motorok cseréje elengedhetetlen a hatékony szellőzés fenntartásához, a kellemetlen szagok elkerüléséhez és a páralecsapódás okozta károk megelőzéséhez.  

 

Az Agisys Kft. szakértői csapata pontosan tisztában van ezzel a kihívással, és minden évben számos társasház számára nyújt megoldást a nyári időszakban.  

Az Agisys Kft. széles választékban kínál korszerű motorokat, amelyek műszakilag és méretben kompatibilisek a régebbi típusokkal, így azok könnyedén és gyorsan cserélhetők. Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak, garantálva a hosszú távú, megbízható működést.  

Közvetlenül elérhetőek vagyunk társasházak számára is, így nincs szükség közvetítőkre a beszerzés során. Ez nem csak időt és energiát takarít meg, hanem lehetővé teszi, hogy közvetlenül szakértőinkkel konzultáljon, akik személyre szabott tanácsadással segítik a legmegfelelőbb megoldás kiválasztását.

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Testreszabott ipari folyadékkeverő megoldások

Testreszabott ipari folyadékkeverő megoldások

A hatékony keverés kulcsa a megfelelő technológia kiválasztása és a berendezés precíz kialakítása. Szeretne hatékonyabb és megbízhatóbb ipari folyadékkeverőt? Az Agisys Kft. a legmodernebb technológiával és szakértelemmel kínál személyre szabott keverőberendezéseket, hogy az Ön vállalkozása még magasabb hatásfokkal működhessen.

Nagy nyomaték kedvező áron: Fedezze fel a 300-as bolygókerekes hajtóművet!

Nagy nyomaték kedvező áron: Fedezze fel a 300-as bolygókerekes hajtóművet!

Nagy nyomaték, kis fordulatszám, kedvező ár: Ismerje meg a 300-as bolygókerekes hajtóművet, amellyel forradalmasíthatja az ipari folyamatokat! Ha Önnek is fontos a hatékonyság és a megbízhatóság, akkor ne keressen tovább!

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020