EnglishEnglish
Makkos Balázs
Boross Zoltán
üzletkötő, villamosmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Boross Zoltán

Boross Zoltán

üzletkötő, villamosmérnök

+36 20 361 6783
Email íráshoz kattintson ide

Koronavírus tájékoztató - FRISSÍTÉS

Kedves Partnereink, Kollegáink!

Korábbiakban tájékoztattam Önöket, hogy egyik fő beszállítónk, az olasz Bonfiglioli tevékenységét nem érintik az olaszországi korlátozások, de sajnos ebben változás történt.

Az olasz miniszterelnök utasítása alapján, minden nem stratégiai termelést leállítanak 03.25-ével két hét időtartamra. Ez sajnos érinti a Bonfiglioli olaszországi gyárainak többségét is.

A Bonfiglioli cég szlovákiai gyára változatlanul üzemel, a heti szállítások továbbra is tervezetten zajlanak.

A fentiektől függetlenül, az Agisys Kft. raktárkészlete hosszú időre (6-8 hónap), biztonságos működési hátteret nyújt az Önök számára. Értékesítő, tervező, fejlesztő kollegáink otthonról (home-office) dolgoznak, az irodában ügyelet van, ugyanakkor a termelés teljes kapacitással dolgozik (raktár, szerelde, lakatos, CNC műhelyek).

A hajtómű és villanymotor alkatrészek itt vannak törökbálinti raktárunkban, a gyártás-programozás illeszkedik az Ön megrendeléseihez, az alapanyag beszállítás folyamatos.

A WEG motorgyár tengeren túli konténeres szállításait semmilyen korlátozás nem érinti, a konténerek ütemezetten érkeznek.

A fentiek alapján felelősségem tudatában kijelenthetem, hogy az Agisys Kft. továbbra is rövid határidővel megbízhatóan teljesíti az Önök megrendeléseit.

Bízom benne, hogy jól vannak, a vírus elkerüli Önöket! Kérem ne lepődjön meg, ha nálunk maszkos-kesztyűs munkatársakkal találkozik, mi is mindent megteszünk munkatársaink védelmében.

Bizalmukat megköszönve,

 

Tisztelettel

Sipos Károly

ügyveztő igazgató

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Gondolt már arra mennyit takarít meg azzal, ha lágyindítású motorokat használ?

Gondolt már arra mennyit takarít meg azzal, ha lágyindítású motorokat használ?

Az eszközeinket alkalmazók visszajelzései is hűen alátámasztják az általunk már többször említett tényt, miszerint ha egy rendszerben az elektromos motorokat egy frekvenciaváltó segítségével azok lágy indítását megvalósítjuk akkor ezeket a motorok sokkal hosszabb élettartalommal fognak bírni.

Töretlen lendülettel

Töretlen lendülettel

Kedves Partnereink!

Ahogy azt eddig is megszokhatták tőlünk mindent megteszünk azért, hogy prémium kiszolgálásban részesüljenek. A koronavírus sújtotta nehéz és korlátozásokkal teli időszakban is megtaláltuk a megoldást arra, hogy Önök ne érzékeljék a helyzetből fakadó negatív hatásokat.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is!