Makkos Balázs
Boross Zoltán
üzletkötő, villamosmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Boross Zoltán

Boross Zoltán

üzletkötő, villamosmérnök

+36 20 361 6783
Email íráshoz kattintson ide

Koronavírus tájékoztató - FRISSÍTÉS

Kedves Partnereink, Kollegáink!

Korábbiakban tájékoztattam Önöket, hogy egyik fő beszállítónk, az olasz Bonfiglioli tevékenységét nem érintik az olaszországi korlátozások, de sajnos ebben változás történt.

Az olasz miniszterelnök utasítása alapján, minden nem stratégiai termelést leállítanak 03.25-ével két hét időtartamra. Ez sajnos érinti a Bonfiglioli olaszországi gyárainak többségét is.

A Bonfiglioli cég szlovákiai gyára változatlanul üzemel, a heti szállítások továbbra is tervezetten zajlanak.

A fentiektől függetlenül, az Agisys Kft. raktárkészlete hosszú időre (6-8 hónap), biztonságos működési hátteret nyújt az Önök számára. Értékesítő, tervező, fejlesztő kollegáink otthonról (home-office) dolgoznak, az irodában ügyelet van, ugyanakkor a termelés teljes kapacitással dolgozik (raktár, szerelde, lakatos, CNC műhelyek).

A hajtómű és villanymotor alkatrészek itt vannak törökbálinti raktárunkban, a gyártás-programozás illeszkedik az Ön megrendeléseihez, az alapanyag beszállítás folyamatos.

A WEG motorgyár tengeren túli konténeres szállításait semmilyen korlátozás nem érinti, a konténerek ütemezetten érkeznek.

A fentiek alapján felelősségem tudatában kijelenthetem, hogy az Agisys Kft. továbbra is rövid határidővel megbízhatóan teljesíti az Önök megrendeléseit.

Bízom benne, hogy jól vannak, a vírus elkerüli Önöket! Kérem ne lepődjön meg, ha nálunk maszkos-kesztyűs munkatársakkal találkozik, mi is mindent megteszünk munkatársaink védelmében.

Bizalmukat megköszönve,

 

Tisztelettel

Sipos Károly

ügyveztő igazgató

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Por- és vízálló invertert keresünk? IP66 raktárról a megoldás!

Por- és vízálló invertert keresünk? IP66 raktárról a megoldás!

Gyakran előfordulhat, hogy bizonyos munkakörülmények között szükség van egy erősebb védelemmel ellátott frekvenciaváltóra. Ezen a téren kiváló alternatívát jelenthet mindenkinek az IP66 védettségű S2U inverter, amely tokozást nem igényel, így az alkalmazása jelentős megtakaraítást eredményez!

Ingyenes online konzultációkat indítottunk ügyfeleinknek!

Ingyenes online konzultációkat indítottunk ügyfeleinknek!

A jelenlegi járványhelyzet rendkívüli módon megnehezítette meglévő és leendő ügyfelünk életét, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy szakértői segítséget nyújtunk mindenkinek, akinek termékeink kapcsán kérdése van.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020