Makkos Balázs
Császár Péter
üzletkötő, okl. gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Császár Péter

Császár Péter

üzletkötő, okl. gépészmérnök

+36 20 583 9003
Email íráshoz kattintson ide

Kisebb űrtartalmú tartályok keverése

A vegyipari termékek kiszerelésében egyre inkább teret nyernek a szabványosított IBC (Intermediate Bulk Container ) tartályok vagy hordók. Fő előnyük a többszöri felhasználhatóság és a könnyed szállíthatóság.
Az esetek zömében, az így tárolt anyagokat a továbbszállítás, illetve felhasználás előtt homogenizálni szükséges, lehetőleg a leggazdaságosabb módon.


Az AGISYS Kft. ezekhez a feladatokhoz fejlesztette ki, az IBC tartály keverőit:

  1. Fix, keverőhídra rögzített keverő

    Azokban az esetekben ajánljuk, amikor a keverendő közeget tartalmazó edény könnyen megközelíthető. Ilyenkor a keverőt egyszerűen a tartály fölé helyezzük és elvégezzük a keverést. Előnye a költséghatékony kialakítás, hiszen egyetlen keverővel nagyon sok tartály kiszolgálása lehetséges.

  2. Mobil váz-szerkezetre vagy fixen a falra szerelt keverő

    Akkor alkalmazzuk, amikor a keverő tömege annyira megnő, hogy mozgathatósága csak emelőrendszer segítségével oldható meg. Ebben az esetben a keverő pozíciója rögzített és a tartályokat kell a keverő alá helyezni. Mobil tartószerkezet esetén a keverő görgők segítségével könnyedén a kívánt helyre telepíthető.

    Előnye a könnyű kiszolgálás és mobilitás – hiszen a tartályok mozgatása minden valószínűség szerint megoldott feladat, ugyanakkor kétségtelenül költségesebb eljárás is.

Az AGISYS által kifejlesztett IBC keverők a vízszerű folyadékoktól, a viszkózusabb krémszerű anyagok keverésére egyaránt alkalmazhatóak.
Önnek is van keverős igénye? Kérem keresse kollégáinkat.

Agisys Kft. csapata
Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Az AGISYS Kft. ünnepi munkarendje

Az AGISYS Kft. ünnepi munkarendje

A december vége szinte mindenhol az ünnepi készülődésről szól, azonban januárban újra beindul az élet. Ünnepi munkarendünk segítségével Önök is könnyebben tervezhetnek a következő év első hónapjára.  

Hogyan válasszunk villanymotort?

Hogyan válasszunk villanymotort?

Szeretnénk legújabb cikkünkben a megfelelő villanymotor kiválasztásához segítséget nyújtani. Bízunk benne hozzá tudunk járulni a tökéletes választáshoz cikkünk segítségével.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020