EnglishEnglish
Makkos Balázs
Boross Zoltán
üzletkötő, villamosmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Boross Zoltán

Boross Zoltán

üzletkötő, villamosmérnök

+36 20 361 6783
Email íráshoz kattintson ide

Kisebb űrtartalmú tartályok keverése

A vegyipari termékek kiszerelésében egyre inkább teret nyernek a szabványosított IBC (Intermediate Bulk Container ) tartályok vagy hordók. Fő előnyük a többszöri felhasználhatóság és a könnyed szállíthatóság.
IBC_tartaly.JPG
Az esetek zömében, az így tárolt anyagokat a továbbszállítás, illetve felhasználás előtt homogenizálni szükséges, lehetőleg a leggazdaságosabb módon.

Az AGISYS Kft. ezekhez a feladatokhoz fejlesztette ki, az IBC tartály keverőit:

  1. Fix, keverőhídra rögzített keverő

    Azokban az esetekben ajánljuk, amikor a keverendő közeget tartalmazó edény könnyen megközelíthető. Ilyenkor a keverőt egyszerűen a tartály fölé helyezzük és elvégezzük a keverést. Előnye a költséghatékony kialakítás, hiszen egyetlen keverővel nagyon sok tartály kiszolgálása lehetséges.

  2. Mobil váz-szerkezetre vagy fixen a falra szerelt keverő

    Akkor alkalmazzuk, amikor a keverő tömege annyira megnő, hogy mozgathatósága csak emelőrendszer segítségével oldható meg. Ebben az esetben a keverő pozíciója rögzített és a tartályokat kell a keverő alá helyezni. Mobil tartószerkezet esetén a keverő görgők segítségével könnyedén a kívánt helyre telepíthető.

    Előnye a könnyű kiszolgálás és mobilitás – hiszen a tartályok mozgatása minden valószínűség szerint megoldott feladat, ugyanakkor kétségtelenül költségesebb eljárás is.

  3. Billenthető szerkezetű keverő
IBC_kevero.JPG Amennyiben a termék eltérő kiszerelésben érkezik vagy a tartály illetve hordó teteje nem alkalmas a keverő fogadására, akkor egy speciálisan kialakított, a tartály peremére rögzíthető, billenthető szerkezetű keverőt ajánlunk. Az ily módon kialakított keverő lehetővé teszi a különféle folyadékszintek keverését is.
Az AGISYS által kifejlesztett IBC keverők a vízszerű folyadékoktól, a viszkózusabb krémszerű anyagok keverésére egyaránt alkalmazhatóak.
Felhasználok tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy a berendezés egyszerű, strapabíró, megbízható. Ön sem nélkülözheti.

Madaras Réka
okleveles gépészmérnők, tervező
Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Határainkat IS átlépve

Határainkat IS átlépve

Az Agisys Kft. 1995 óta szállít komplett keverős berendezéseket az ipar számára, a 2019-es év azonban mérföldkőnek számított a keverő gyártás területén.

WEG Kézikönyv

WEG Kézikönyv

WEG motort vásárolt és szeretne tájékozódni a tárolással, beüzemeléssel vagy üzemeltetéssel kapcsolatban?

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is!