Makkos Balázs
Császár Péter
üzletkötő, okl. gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Császár Péter

Császár Péter

üzletkötő, okl. gépészmérnök

+36 20 583 9003
Email íráshoz kattintson ide

Ingyenes online konzultációkat indítottunk ügyfeleinknek!

A jelenlegi járványhelyzet rendkívüli módon megnehezítette meglévő és leendő ügyfelünk életét, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy szakértői segítséget nyújtunk mindenkinek, akinek termékeink kapcsán kérdése van.

Időpont foglalás

Ingyenes szakértői konzultáció

Mivel ügyfeleink sem hagytak magunkra minket a járványhelyzetben, ezért mi sem szeretnénk magukra hagyni senkit sem azok közül, akik bizalmat szavaztak az Agysis kft termékeinek, illetve több mint 25 éves szakmai múltunknak.

Mivel az általunk gyártott és forgalmazott termékek mindegyike összetett működési elven alapul, ezért gyakori eset, hogy a megrendelőknek kérdése van az adott megrendelés kapcsán, azonban személyesen ezt nem tudják feltenni nekünk.

Emiatt saját mérnökeink várják az érdeklődők kérdéseit annak érdekében, hogy bármilyen kapcsolódó műszaki dologban, akár komolyabb szakmai kérdésekben is álljanak a vásárlók rendelkezésére, legyen szó akár bekötésről, akár általános működési megoldásokról, esetleg olyan hétköznapi kérdésekről, minthogy egy bizonyos munkafolyamathoz ideális-e a kiszemelt eszköz.

Milyen témakörben várhatunk segítséget?

Elsődlegesen az Agysis termékeihez kapcsolódóan kérhetünk szakértői konzultációt, így a hatalmas raktárkészletünkről elérhető hajtóművek, villanymotorok, keveréstechnikai eszközök és inverterek kapcsán. Természetesen a CNC és más egyéb kapcsolódó témáról szintén bárki kérdezhet majd szakértőinktől.

Hogyan érhetjük el a szakmai konzultációt?

Fontos kiemelni mindenekelőtt, hogy bár egy professzionális mérnöki konzultációt kínálunk ügyfeleinknek, azonban mindezt teljesen ingyen biztosítjuk mindenkinek. Ehhez a honlapon keresztül előre tudunk időpontot foglalni, hogy mindig az adott területen felkészült kollégához kerülhessünk kérésünkkel és kérdésünkkel. 

Szükség esetén a honlapon keresztül elérhető űrlap kitöltésével foglalhatunk időpontot a Microsoft Teams applikáción zajló mérnöki konzultációra. Minden esetben kérjük megadni az időpontfoglaláskor, hogy milyen témakörben lesznek kérdéseink, aminek jóvoltából gyorsan, hatékonyan, kényelmesen és innovatív módon kaphatnak választ kérdéseikre.

Foglalj időpontot most!

 

Üdvözlettel,

Agisys kft, csapata

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Cimkék: konzultacio
Legfrissebb cikkeink

Por- és vízálló invertert keresünk? IP66 raktárról a megoldás!

Por- és vízálló invertert keresünk? IP66 raktárról a megoldás!

Gyakran előfordulhat, hogy bizonyos munkakörülmények között szükség van egy erősebb védelemmel ellátott frekvenciaváltóra. Ezen a téren kiváló alternatívát jelenthet mindenkinek az IP66 védettségű S2U inverter, amely tokozást nem igényel, így az alkalmazása jelentős megtakaraítást eredményez!

VF-W csigahajtómű, ha egy kedvező árú, nagy nyomatékkal terhelhető hajtást keresünk

VF-W csigahajtómű, ha egy kedvező árú, nagy nyomatékkal terhelhető hajtást keresünk

A megfelelő csigahajtómű kiválasztásakor rengeteg tényezőt figyelembe kell vennünk, hiszen csak nagyon ritkán találkozunk olyan terméktípussal, mely a nagy nyomatékteher mellett univerzális kialakítást, kimagasló tartósságot és mindemellett rendkívül kedvező ár-érték arányt tud biztosítani.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020