Makkos Balázs
Makkos Balázs
üzletkötő, gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Makkos Balázs

Makkos Balázs

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 983 7087
Email íráshoz kattintson ide

Hajtóműre, villanymotorra vagy frekvenciaváltóra van szüksége? Mi óriási raktérkészletről szállítjuk termékeinket!

Az elmúlt években lezajlott események, így a járványhelyzet és az ukrajnai háborús konfliktus valamennyi iparágat óriási kihívás elé állított Magyarországon is. Többségüket leginkább az alapanyaghiányból fakadó gyártási, illetve ellátási problémák sújtanak, ami rengeteg kellemetlenséget okoz a vásárlóknak.

Mi itt az Agisys Kft-nél a több mint 25 év alatt rengeteg hasonló helyzetet átéltünk, illetve sikeresen levezényeltünk már korábban, ezért nagyon jól tudjuk, hogy mekkora problémát okozhat a termelésben, ha egy villanymotor , hajtómű vagy éppen egy frekvenciaváltó, esetleg egyéb más szükséges alkatrész nem áll azonnal a gyártó rendelkezésére.

A korábbi tapasztalatokból kiindulva döntöttünk úgy korábban, hogy az efféle helyzetekre felkészülve páratlan raktárkészletet halmozunk fel az általunk gyártott és forgalmazott termékekből. Tettük mindezt azért, hogy egy esetleges nehezebb időszakban – mint amilyen a mostani is –, könnyedén ki tudjuk szolgálni meglévő és új megrendelőinket egyaránt.

 

Nálunk továbbra sincs 8-10 hetes szállítási idő

A fenti törekvésünknek köszönhető, hogy míg rengeteg vállalat esetében a szállítási idők gyakran 8-10 hétre – azaz több mint két hónapra növekedtek –, addig az Agisys Kft. valamennyi termékét képes gyakorlatilag azonnal kiküldeni a vásárlók számára, az átfutási idő ilyen esetekben legfeljebb néhány nap lehet. 

Természetesen nemcsak a saját gyártású, hanem az általunk disztribútorként forgalmazott termékekre is igaz ez az állítás. Az elmúlt hónapokban óriási raktárkészletet halmoztunk fel – miközben az áruszállítás is folyamatos –, tehát nemcsak a vásárlókat tudjuk kiszolgálni, hanem mind a hat szerelőállomásunk is raktárról dolgozik, ha hajtóművek vagy villanymotorok összeszereléséről van szó, ami kifejezetten rövid határidőket jelent, ha minket választanak.

 

Egyedülálló raktárkészlettel rendelkezünk

Bátran ki merjük jelenteni, hogy magyarországi viszonylatban teljesen egyedülálló raktárkészlettel rendelkezünk. Készleteink az általános igényekhez igazítva legalább egy évre előre fel vannak töltve, a folyamatos áruszállítás mellett, pedig állandó utánpótlásról beszélhetünk. Keressenek tehát minket bizalommal, mert nemcsak meglévő, hanem új ügyfeleinket is akadálytalanul ki tudjuk szolgálni hosszú távon.

Hogy mitől olyan egyedülálló a törökbálinti telephelyünkön található raktár?

Ebben az óriási raktárban a hagyományos tárolórendszert egy speciális vonalkodós szisztéma fogja közre, ami segíti a termék- és folyamatazonosítást, így a raktárkészlet nemcsak átlátható és nyomonkövethető, hanem a vásárlók gyors kiszolgálása is garantált mellette. Ezért is valljuk:

Nálunk nem a vevő vár a termékre, hanem a termék várja a vevőt!

Kérdése van? 

Szeretne többet megtudni a téma kapcsán? Kérdése van a raktáron lévő termékekről vagy csak rendelni szeretne? Felkészült kollégáink várják hívását vagy üzenetét a megadott elérhetőségek valamelyikén, hogy minél előbb hozzájuthasson az Ön számára legideálisabb termékhez.

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Hajtómű problémák, amelyek azonnali beavatkozást igényelnek

Hajtómű problémák, amelyek azonnali beavatkozást igényelnek

A nagy és folyamatos igénybevétel miatt a hajtóművek meghibásodására mindenkinek fel kell készülnie, aki ilyen eszközöket alkalmaz a termelésben. Ennél is lényegesebb azonban a hibák és a problémák időben történő felismerése!

Visszafutásgátlós villanymotorok az Agisys kínálatából, azonnali szállítással

Visszafutásgátlós villanymotorok az Agisys kínálatából, azonnali szállítással

A hajtás visszafordulásának megakadályozására az egyik legjobb módszer a visszafutásgátlós motor alkalmazása. Az Agisys Kft-nél ezek a megoldások óriási raktárkészletről, azonnali szállítással rendelhetők.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020