Makkos Balázs
Császár Péter
üzletkötő, okl. gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Császár Péter

Császár Péter

üzletkötő, okl. gépészmérnök

+36 20 583 9003
Email íráshoz kattintson ide

Energiatakarékos megoldások

Energiatakarékos beruházások révén nem csak költségeket takaríthatunk meg, hanem jelentősen csökkenthetjük környezeti lábnyomunkat is. Az ipari szektorban történő energiahatékonyság növelése kulcsfontosságú lépés a fenntartható fejlődés felé.

Az Agisys Kft. által forgalmazott energiatakarékos megoldások közé tartoznak a WEG és Bonfiglioli termékek, mint például a villanymotorok, hajtóművek és frekvenciaváltók. Ezek a termékek kiemelkedő hatékonyságukkal és megbízhatóságukkal támogatják az energiahatékonyság növelését az iparban.

  • Villanymotorok: Az új generációs, energiatakarékos villanymotorok jelentős energia-megtakarítást eredményeznek. A WEG háromfázisú villanymotorjai, hosszú élettartamúak és kiváló hatékonyságúak, így jelentős megtakarítást eredményezhetnek.
  • Hajtóművek: A hatékony hajtóművek csökkentik az energiafogyasztást, miközben optimalizálják a teljesítményt. A Bonfiglioli család különböző típusai, mint a csigahajtóművek, homlok- és kúpfogaskerekes hajtóművek, illetve a bolygókerekes hajtóművek, optimális hatékonyságot biztosítanak a legkülönbözőbb ipari alkalmazásokban.
  •  Frekvenciaváltók: Lehetővé teszik az energiafogyasztás pontos szabályozását, csökkentve a felesleges energiafelhasználást. A WEG és Bonfiglioli frekvenciaváltói nagy pontossággal szabályozzák a motorok fordulatszámát, ami jelentős energia-megtakarítást eredményez.
  • Keverőgépek: Az energiatakarékos keverőgépek a keverési folyamatok hatékonyságának növelésével csökkentik az energiaigényt.

Az energiatakarékos technológiák beruházásainak megtérülése vitathatatlan. Nem csak gazdasági, hanem környezeti és társadalmi előnyökkel is járnak, így elengedhetetlenek a fenntartható fejlődéshez. Továbbá, a modern energiatakarékos berendezések gyakran kevesebb karbantartást igényelnek, ami további költségcsökkentést eredményezhet.

Az Agisys Kft szakértői készen állnak, hogy segítsenek a megfelelő energiatakarékos megoldások kiválasztásában.

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Korszerű megoldás a társasházak szellőzésének optimalizálására

Korszerű megoldás a társasházak szellőzésének optimalizálására

A nyári melegben elengedhetetlen a megfelelő szellőzés a társasházakban. Az Agisys korszerű motorjai biztosítják az optimális légcserét és a kellemes hőmérsékletet, legyen szó akár pólusváltós, fékes, vagy robbanásbiztos motorokról.

Milyen esetekben érdemes csigahajtóművet választani?

Milyen esetekben érdemes csigahajtóművet választani?

Csigahajtóművek - gazdaságos és strapabíró megoldás számos ipari alkalmazáshoz. Tudta, hogy akár ötszörös túlterhelést is kibírhatnak? Ismerje meg a csigahajtóművek előnyeit és korlátait, hogy megalapozott döntést hozhasson következő projektjéhez!

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020