Makkos Balázs
Makkos Balázs
üzletkötő, gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Makkos Balázs

Makkos Balázs

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 983 7087
Email íráshoz kattintson ide

Direkt motoros keverőt elérhető áron? A KM keverőcsalád jó választás lesz!

A keverőtechnika világában nagyon fontos a megbízhatóság és a nagy teljesítmény, ami ritkán társul elérhető árakkal. A KM keverőcsalád azonban minden igényt képes kielégíteni!

Több mint 25 éves szakmai múltunknak és szakértelmünknek hála már magabiztosan kijelenthetjük, hogy a direkt motoros KM keverőcsalád a termékpalettánkon belül a legkedveltebb megoldások közé sorolható.

 

Verhetetlen ár-érték arány 

Nem véletlenül, hiszen felhasználhatósága rendkívül széles körben mozog, miközben nem található benne olyan alkatrész vagy technológia, ami elérhetetlen árkategóriába helyezné a terméket. A KM keverők ugyanis kiváló ár-érték arányt kínálnak, és felhasználási helyüktől függetlenül elérhetők szinte bárki számára.

 

Nagy teljesítmény

A keverőcsalád tagjai ráadásul kifejezetten nagy teljesítményre is képesek, több fordulatszámon is üzemeltethetők, a keverőfejeket pedig minden esetben olyan kialakítással lehet kérni, ami a használat során a legelőnyösebb lesz a termelés számára. Kérdése van a keverővégek kapcsán? Forduljunk bizalommal szakértőinkhez, akik segítenek a választásban!

 

Egyszerű felépítés

Rendkívül lényeges tulajdonsága a KM keverőcsaládnak az egyszerű felépítés, aminek az alapját a szabvány IEC B5 peremes motorok adják. Ezek a csatlakozók tekintetében természetesen szintén megegyező méretekkel illeszkednek a karimákhoz, illetve a tartályokhoz, de akkor sincs probléma, ha ettől eltérő méretű csatlakozásra van szükségünk. 

Az egyszerű kialakítást tovább nyomatékosítja a keverőszár, melynek kialakítása szintén a szabvány motorokhoz kapcsolódik, ami rendkívüli módon leegyszerűsíti a cserét is, így esetleges probléma esetén nem kell tartani a termelés leállásától, illetve kiesésétől.

 

Milyen esetekben ajánlottak a KM keverőcsalád tagjai?

Egyszerű felépítése ellenére a KM keverőcsalád felhasználhatóságát rendkívül széleskörűnek mondhatjuk. Leginkább olyan esetekben állják meg a helyüket, ha legalább 100-, legfeljebb 1000 liternyi töltőközeg részleges vagy folyamatos keverésére van szükségünk, miközben kialakításából kifolyólag lehetőség van a tartályokhoz igazítani tudását.

Nagy előnye ezeknek a keverőknek, hogy szinte bármilyen közeg esetén kitűnően alkalmazhatók, de az ajánlott viszkozitási tartományt érdemes 1 és 250 cP közötti értéken tartani. Ennek megfelelően ideális víz és bármilyen vízszerű anyag, például tej vagy sör keverésére, de a sűrűbb tartalmak, mint az étolaj vagy a tojáslé sem okoznak neki problémát.

 

Minden raktárkészletről szállítva

A keveréstechnika a legtöbb gyártási folyamatban kulcsfontosságú feladatot tölt be, amire természetesen a KM keverőcsalád tagjaival is felkészültünk. Ennek köszönhetően minden alkatrészt vagy elemet, így széles motorpalettát vagy keverőfejet is előre legyártott formában, raktárkészletről tudjuk szállítani, amivel a határidőket drasztikusan csökkenthetjük akár új egységek telepítéséről, akár cserealkatrészekről van szó. 

Használja direkt motoros KM keverőihez a prémium minőségű WEG mini invertert vagy nagy teljesítményű villanymotorjaink valamelyikét.

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Karbantartás - 10 érv a karbantartás mellett

Karbantartás - 10 érv a karbantartás mellett

A tartós és optimális működés alapja minden esetben a rendszeres karbantartás, azonban a gépek kapcsán ennél lényegesen több érv is felsorolható a folyamat mellett.

Por- és vízálló invertert keresünk? IP66 raktárról a megoldás!

Por- és vízálló invertert keresünk? IP66 raktárról a megoldás!

Gyakran előfordulhat, hogy bizonyos munkakörülmények között szükség van egy erősebb védelemmel ellátott frekvenciaváltóra. Ezen a téren kiváló alternatívát jelenthet mindenkinek az IP66 védettségű S2U inverter, amely tokozást nem igényel, így az alkalmazása jelentős megtakaraítást eredményez!

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020