Makkos Balázs
Makkos Balázs
üzletkötő, gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Makkos Balázs

Makkos Balázs

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 983 7087
Email íráshoz kattintson ide

Az Agisys Kft. elkötelezett az energiahatékony és megbízható ipari megoldások mellett

Ahogy 2024 megkezdődik, az Agisys Kft. állandó raktárkészlettel, megbízható termékekkel várja ügyfeleit. Villanymotorok, hajtóművek, frekvenciaváltók, és keverőberendezések – minden, amire vállalkozása hatékony működéséhez szüksége lehet.

Termékeink:

  • Villanymotorok: Az Agisys Kft. WEG  villanymotort kínál, melyek ideálisak ipari alkalmazásokhoz. A kínálatban megtalálhatóak egyfázisú és háromfázisú motorok, amelyek energiahatékonyságukkal és megbízhatóságukkal kiemelkednek. Tökéletes választás a szigorú ipari követelményeknek megfelelő alkalmazásokhoz. Robbanásbiztos (ATEX) kivitelben is elérhető.
  • Hajtóművek és hajtáselemek: Az Agisys Kft. Bonfiglioli hajtóművei és hajtáselemei kiválóan alkalmazkodnak a különböző ipari igényekhez, legyen szó nehézipari vagy finommechanikai alkalmazásokról. Kínálatunkban megtalálhatóak robbanásbiztos kivitelű hajtóművek is, amelyek különösen magas biztonsági szintet biztosítanak.
  • Frekvenciaváltók: A vállalat frekvenciaváltói lehetővé teszik a motorok sebességének és teljesítményének finomhangolását. Kínálatunkban a WEG és Bonfiglioli termékek szerepelnek, amelyek a legmodernebb technológiát képviselik, biztosítva a rendszerek optimális működését.
  • Keverő berendezések: Keverő berendezéseink széles körű alkalmazásokat kínálnak az iparban. Az Agisys Kft. termékpalettája a könnyű- és nehézipari keverők széles választékát tartalmazza, hogy megfeleljenek minden szektor specifikus igényeinek.

Energiatakarékos megoldások:

Az Agisys Kft. fókuszában az energiahatékony technológiák állnak. Legyen szó ipari keverőberendezésekről vagy robbanásbiztos motorokról, termékeink a legmagasabb hatékonysági szintet garantálják, miközben csökkentik az üzemeltetési költségeket.

Szakértő támogatás és tanácsadás:

Szakértő csapatunk minden lépésben támogatja Önt a megfelelő termék kiválasztásától kezdve az integrálásig és a rendszerbe való beépítésig.

Szakmai cikkeink következő témái:

• Hatékonyságnövelés villanymotorok segítségével.

• Ipari keverőberendezések áttekintése.

• Hajtóművek és alkalmazásaik a világ különböző részein.

• Frekvenciaváltók technológiája és használata.

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Testreszabott ipari folyadékkeverő megoldások

Testreszabott ipari folyadékkeverő megoldások

A hatékony keverés kulcsa a megfelelő technológia kiválasztása és a berendezés precíz kialakítása. Szeretne hatékonyabb és megbízhatóbb ipari folyadékkeverőt? Az Agisys Kft. a legmodernebb technológiával és szakértelemmel kínál személyre szabott keverőberendezéseket, hogy az Ön vállalkozása még magasabb hatásfokkal működhessen.

Nagy nyomaték kedvező áron: Fedezze fel a 300-as bolygókerekes hajtóművet!

Nagy nyomaték kedvező áron: Fedezze fel a 300-as bolygókerekes hajtóművet!

Nagy nyomaték, kis fordulatszám, kedvező ár: Ismerje meg a 300-as bolygókerekes hajtóművet, amellyel forradalmasíthatja az ipari folyamatokat! Ha Önnek is fontos a hatékonyság és a megbízhatóság, akkor ne keressen tovább!

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020