Makkos Balázs
Lovas Kristóf
üzletkötő, gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Lovas Kristóf

Lovas Kristóf

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 385 0389
Email íráshoz kattintson ide

Az Agisys Kft. hajtóművei

Az Agisys Kft. meghatározó szereplő a hajtóművek piacán évtizedes tapasztalattal rendelkezik a minőségi és megbízható hajtástechnikai megoldások terén. Vállalatunk elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinknek a legkorszerűbb, egyedi igényeiket maximálisan kielégítő termékeket biztosítsa.

 

A hajtóművek fontos szerepet töltenek be számos iparágban. Legyen szó gépjárműgyártásról, mezőgazdasági gépekről vagy akár a szállítási rendszerekről, a hajtóművek biztosítják az erőátvitelt, amely elengedhetetlen a gépek és berendezések hatékony működéséhez.

Az Agisys Kft. széles választékot kínál a hajtóművek terén. Többek között kínálatunkban megtalálhatóak:

•  Homlokkerekes hajtóművek (C család): Ez a típus a hatékonyság és a robosztus kialakítás miatt népszerű. Alkalmasak nagy sebességű alkalmazásokra és széles körben használatosak az iparban.

•  Kúpkerekes hajtóművek (A család): Ezek az átviteli rendszerek szögben eltolt tengelyek esetén ideálisak. Kiválóan alkalmazhatók olyan helyeken, ahol a helyszűke miatt fontos a kompaktság.

•  Lapos hajtóművek (F család): Ez a fajta hajtómű különösen alacsony profiljával emelkedik ki, aminek köszönhetően ott használható, ahol a magasság korlátozott.

•  Csigahajtóművek (VF-W család): Ezek kompakt, csendes hajtóművek, amelyek alkalmasak kis helyeken történő alkalmazásra. Jellemzően alacsony sebességnél nagy nyomatékra képesek.

•  Bolygóművek (300-as család): Ezek a hajtóművek kiváló hatékonyságot és kompaktságot kínálnak. Alkalmasak olyan alkalmazásokra, ahol a magas nyomaték és a pontos sebességszabályozás fontos.

•  Párhuzamos tengelyű hajtóművek (HDO- HDP család): Ezeket általában ott alkalmazzák, ahol a tengelyek párhuzamos elrendezése szükséges. Jól alkalmazhatóak nagyobb nyomatékra és sebességre tervezett rendszerekben.

•  Speciális hajtóművek: Az egyedi igények kielégítésére szolgáló hajtóművek, amelyek specifikus alkalmazásokra lettek tervezve.

 

Az Agisys Kft. a legújabb technológiákat és innovációkat alkalmazza a hajtóművek tervezésében és gyártásában. Folyamatosan kutatjuk a legfejlettebb anyagokat és gyártási technikákat, hogy termékeink ne csak megbízhatóak, hanem a fenntarthatóság és az energiahatékonyság terén is élen járjanak.

Számos ügyfelünk már tapasztalhatta termékeink előnyeit. Például egy mezőgazdasági gépeket gyártó vállalat jelentős hatékonyságnövekedést ért el az általunk szállított csigahajtóművek használatával, melyeknek köszönhetően gépeik kevesebb karbantartást igényelnek és hosszabb élettartamot biztosítanak.

Az Agisys Kft. számára fontos, hogy ügyfeleink a legjobb hajtóművekkel rendelkezzenek, amelyek hozzájárulnak üzleti céljaik eléréséhez. Vállalatunk szakértői készen állnak arra, hogy segítsenek megtalálni a tökéletes hajtóművet minden egyedi alkalmazáshoz.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk további információkért, és fedezze fel, hogyan segíthetnek az Agisys Kft. hajtóművei Önnek a siker elérésében.

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Fókuszban az inverterek

Fókuszban az inverterek

Két prémium inverter családunkat, a WEG és a Bonfiglioli magas minőségű és megbízható termékeit ajánljuk figyelmükbe a következő szakmai cikkünkben. Keressen minket bizalommal inverterek kiválasztásával vagy szakszerű üzembe helyezésével kapcsolatban is.

Fenntarthatóság az ipari alkalmazásokban

Fenntarthatóság az ipari alkalmazásokban

Az elmúlt években a fenntarthatóság és az energiatakarékosság előtérbe került. De miért? Mert egy olyan világban élünk, ahol minden energia- és erőforrás-megtakarítás nemcsak a költségek csökkentését, hanem a bolygónk védelmét is jelenti. Az AGISYS Kft. ebben a misszióban partnere kíván lenni vállalatának.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020