Makkos Balázs
Császár Péter
üzletkötő, okl. gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Császár Péter

Császár Péter

üzletkötő, okl. gépészmérnök

+36 20 583 9003
Email íráshoz kattintson ide

Agisys közreműködés a Fővárosi Nagycirkusz legújabb produkciójában

2011. őszén kereste meg cégünket Simet László, Hortobágyi Károly-díjas artista művész, a Lovagkereszt Érdemrend tulajdonosa.
Új produkciója főszereplőjének a „szemafornak” keresett megfelelő hajtást. A feladat igen összetett volt, rengeteg követelménynek kellett egyszerre megfelelni úgy, hogy az egyszerű szállíthatóság ne menjen a biztonság rovására.
cirkusz.jpgA rozsdamentes acélszerkezet karját kellett 180°-ban fordítani úgy, hogy mind az indulás, mind a megállás megfelelően lágy legyen. A különleges feladatra többféle megoldást is kipróbáltunk mire a végső változat megszületett.
Ennek a projektnek a kapcsán lehetőségem volt betekinteni egy cirkuszi próbába is. A művészek, és az őket támogató csapat hihetetlenül kemény munkájára, és rengeteg gyakorlásra van szükség ahhoz, hogy a fergeteges show abban a formában álljon össze, ahogyan az a cirkuszi nézőtérről látható.


A produkció részleteit nem írom le, élőben kell megnézni, de kedvcsinálónak annyit, hogy a légtornász szám nem kevésbé látványos (és veszélyes), mint a művész világhírű halálkerék produkciója. Az előadás január óta megtekinthető a Fővárosi Nagycirkusz porondján.

Simet úr nagyszabású fellépései, melyeket a Londoni Olimpia, illetve Paralimpia záróünnepségén mutatott be megtekinthetők itt:Pécsi Péter
Területi képviselő
Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Por- és vízálló invertert keresünk? IP66 raktárról a megoldás!

Por- és vízálló invertert keresünk? IP66 raktárról a megoldás!

Gyakran előfordulhat, hogy bizonyos munkakörülmények között szükség van egy erősebb védelemmel ellátott frekvenciaváltóra. Ezen a téren kiváló alternatívát jelenthet mindenkinek az IP66 védettségű S2U inverter, amely tokozást nem igényel, így az alkalmazása jelentős megtakaraítást eredményez!

Ingyenes online konzultációkat indítottunk ügyfeleinknek!

Ingyenes online konzultációkat indítottunk ügyfeleinknek!

A jelenlegi járványhelyzet rendkívüli módon megnehezítette meglévő és leendő ügyfelünk életét, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy szakértői segítséget nyújtunk mindenkinek, akinek termékeink kapcsán kérdése van.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020