EnglishEnglish
Makkos Balázs
Boross Zoltán
üzletkötő, villamosmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Boross Zoltán

Boross Zoltán

üzletkötő, villamosmérnök

+36 20 361 6783
Email íráshoz kattintson ide

Agisys keveréstechnika - a saválló acél sav álló? (2)

Előző hírlevelemben beszámoltam kísérletünkről, melyben kiderült, hogy a saválló acél nem sav álló. Ezt eddig is gyanítottunk, de mi lehet hát a megoldás, ha savban, maró anyagokban kell keverni?

(előző hírlevelünket itt olvashatod el)

 

Nézzük a lehetőségeinket!

 

1. megoldás - Gumi bevonat

Adu ász megoldásunk, kedvező áron sokat tud. Savak ellen kiváló védelem, helyszínen javítható bevonat. Bónusz szolgáltatása: erősen koptató közeg esetén abrazív hatásoknak kiválóan ellenáll. Hátránya: néhány gyártási technológiával (gyógyszeripar, élelmiszeripar, higiéniai követelmények) nem fér össze.

2. megoldás - Műanyag bevonat, illetve keverő elemek műanyagból.

A polipropilén vagy polietilén kiváló védelmet biztosítanak agresszív savak ellen. Műanyag keverő tartály esetén alapértelmezett megoldás. Előnye a kedvező ár.

3. megoldás - Válasszunk ténylegesen saválló ötvözetet, ugyanis léteznek ilyenek.

Kaphatók magas nikkel tartalmú különleges ötvözetek, melyek ténylegesen sokáig bírják (Hastelloy, titán ötvözetek és hasonlók). Előnyei: hosszú élettartam, magas higiéniás követelményeknek is megfelel. Hátránya: nagyon drága megoldás.

4. megoldás - Használjunk „saválló” acélt, még akkor is, ha nem is sav álló.

Híg, és alacsony hőmérsékletű savak, vagy alacsony üzemóraszám esetén, a „saválló” lemezek fogyása vállalható és költséghatékony. Egy-egy alkatrész, keverő elem csere időszakos bevállalása megéri, főleg, mert így a keverő bekerülési ára igen kedvező.

Melyik a legjobb? Válasszuk az Agisys tapasztalatát és szaktudását. Így az előnyök és hátrányok mérlegelése után a leggazdaságosabb megoldást javasoljuk, és szállítjuk.

Hát nem ez számít?

 

Tóth András

Üzletág igazgató – egyedi termékek

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Töretlen lendülettel

Töretlen lendülettel

Kedves Partnereink!

Ahogy azt eddig is megszokhatták tőlünk mindent megteszünk azért, hogy prémium kiszolgálásban részesüljenek. A koronavírus sújtotta nehéz és korlátozásokkal teli időszakban is megtaláltuk a megoldást arra, hogy Önök ne érzékeljék a helyzetből fakadó negatív hatásokat.

Határainkat IS átlépve

Határainkat IS átlépve

Az Agisys Kft. 1995 óta szállít komplett keverős berendezéseket az ipar számára, a 2019-es év azonban mérföldkőnek számított a keverő gyártás területén.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is!