EnglishEnglish
Makkos Balázs
Boross Zoltán
üzletkötő, villamosmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Boross Zoltán

Boross Zoltán

üzletkötő, villamosmérnök

+36 20 361 6783
Email íráshoz kattintson ide

Agilis AGILE 2. rész

A Bonfiglioli Agile tervezésekor az egyik fő szempont az inverter könnyű és egyszerű kezelhetősége, üzembe helyezése volt. A mellékelt szerelőlemezek segítségével egyszerűen felcsavarozhatjuk szerelőlapra, vagy felpattinthatjuk DIN sínre. Csupán néhány percet vesz igénybe az alapfunkciók beállítása. A csatlakoztatott Bonfiglioli motorokat felismeri és automatikusan bekonfigurálja.

A mai igényeknek megfelelően ellátták a legfontosabb ipari kommunikációs interfészekkel, mint a RS485 Modbus, Systembus és a CANopen. További opcióként bővíthető RS232 és Profibus kommunikációs modulokkal, melyek a Bonfiglioli Active frekvenciaváltókkal is kompatibilisek.
agile.jpg

A memória 4 különböző motor adatait tudja tárolni, ezáltal 4 motor meghajtására képes, amiket a frekvenciaváltó digitális kimenetei segítségével reléken keresztül vezérelhetünk. További újdonság, hogy szinkron motorokat is hajthatunk vele vektorszabályozással.

Ha vesz egy Agilet nem csak egy invertert kap, hanem azon felül egy PLC-t - ami a legtöbb igényt kielégíti -, kommunikációs modult, 4 csatornás oszcilloszkópot, motorvédő áramkört és még számos olyan szolgáltatást, amit a legtöbb frekvenciaváltó nem képes nyújtani, mindezt kompakt méretben, ingyenes PC szoftvertámogatással.

Balczer Attila
villamosmérnök

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Töretlen lendülettel

Töretlen lendülettel

Kedves Partnereink!

Ahogy azt eddig is megszokhatták tőlünk mindent megteszünk azért, hogy prémium kiszolgálásban részesüljenek. A koronavírus sújtotta nehéz és korlátozásokkal teli időszakban is megtaláltuk a megoldást arra, hogy Önök ne érzékeljék a helyzetből fakadó negatív hatásokat.

Határainkat IS átlépve

Határainkat IS átlépve

Az Agisys Kft. 1995 óta szállít komplett keverős berendezéseket az ipar számára, a 2019-es év azonban mérföldkőnek számított a keverő gyártás területén.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is!