Makkos Balázs
Lovas Kristóf
üzletkötő, gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Lovas Kristóf

Lovas Kristóf

üzletkötő, gépészmérnök

+36 20 385 0389
Email íráshoz kattintson ide

Fenntarthatóság az ipari alkalmazásokban

Az elmúlt években a fenntarthatóság és az energiatakarékosság előtérbe került. De miért? Mert egy olyan világban élünk, ahol minden energia- és erőforrás-megtakarítás nemcsak a költségek csökkentését, hanem a bolygónk védelmét is jelenti. Az AGISYS Kft. ebben a misszióban partnere kíván lenni vállalatának.

 

Zöld Technológiák: Az ipari alkalmazásokban használt gépek és berendezések hatalmas mennyiségű energiát fogyasztanak. Az új generációs villanymotorok, frekvenciaváltók, hajtóművek és egyéb hajtás- és keveréstechnikai eszközök használata azonban jelentős energiamegtakarítást eredményez. Ez nem csak a költségek csökkentését jelenti, hanem az ökológiai lábnyomunk minimalizálását is. 

Hosszú távú beruházás: A minőségi berendezések, mint amilyeneket a WEG vagy a BONFIGLIOLI kínál, hosszabb élettartamot garantálnak. A kevesebb karbantartás és a ritkább cserék hosszú távon pénzt és erőforrást takarítanak meg.

Szakértői tanácsadás: Mérnök szakembereink segítenek kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb technológiákat, melyek optimális működést és energiamegtakarítást biztosítanak. A fenntarthatóság eléréséhez nemcsak a megfelelő eszközökre van szükség, hanem azok helyes alkalmazására is.

Kiemelkedő szerviz: Az AGISYS szervizcsapata készen áll arra, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban segítsen Önnek, minimalizálva az állásidőt és maximalizálva a termelési hatékonyságot.

Ne hagyja, hogy vállalata lemaradjon a fenntarthatósági versenyben! Lépjen kapcsolatba az AGISYS Kft. szakértőivel még ma, és fedezze fel, hogyan segíthetünk vállalatának a jövőbe lépni.

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

Fókuszban az inverterek

Fókuszban az inverterek

Két prémium inverter családunkat, a WEG és a Bonfiglioli magas minőségű és megbízható termékeit ajánljuk figyelmükbe a következő szakmai cikkünkben. Keressen minket bizalommal inverterek kiválasztásával vagy szakszerű üzembe helyezésével kapcsolatban is.

Az Agisys Kft. hajtóművei

Az Agisys Kft. hajtóművei

Az Agisys Kft. meghatározó szereplő a hajtóművek piacán évtizedes tapasztalattal rendelkezik a minőségi és megbízható hajtástechnikai megoldások terén. Vállalatunk elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinknek a legkorszerűbb, egyedi igényeiket maximálisan kielégítő termékeket biztosítsa.

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020