Makkos Balázs
Császár Péter
üzletkötő, okl. gépészmérnök

Miben segíthet szakértőnk?

Legjobb megoldások keresése, eszközök kiválasztása, technikai és műszaki kérdések, költséghatékony megoldások.
Munktársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Császár Péter

Császár Péter

üzletkötő, okl. gépészmérnök

+36 20 583 9003
Email íráshoz kattintson ide

25 eltöltött év a hajtástechnikában

Negyed évszázaddal ezelőtt csak álmainkban fogalmazódott meg az, amit napjainkra elértünk. Piacvezetőkké, felkészült és szakértő csapattá akartunk válni, olyanokká, akik szaktudással, felkészültséggel és nem utolsó sorban szakmai alázattal képesek a ránk rótt feladatokat elvégezni. Napjainkra ez a célunk megvalósult, számtalan olyan projektben vettünk részt életünk során amire igazán büszkék lehetünk, de legfőképp partnereinknek tartozunk elismeréssel, akik megszavazták számunkra a bizalmat megbízásaikkal és együttműködésükkel. 

Hosszú időszak egy negyed évszázad, sok minden történik ennyi idő alatt. Folyamatos növekedésünk során a kis ötletből naggyá épültünk, amely folyamatot számos elismerés és kiemelt partneri kapcsolat övez.

Pár fontos mérföldkő történelmünkből, amit szeretnénk megemlíteni:

2001 Bonfiglioli KNOW HOW licence szerződés megkötése, amely feljogosít minket a gyári minőségű hajtáselemek előállítására.

2004- Költözés a saját Törökbálinton található telephelyünkre, amelyben az irodaház és a raktár található

2005 LOYDS által minősített ISO 9001 folyamatirányítási rendszer, melyet azóta minden évben megújítunk

2008 2db Modula automata vertikális raktározó rendszer integrálása

2011 Professzionális festőüzem beillesztése a termelőüzembe

2015 MSZ EN ISO 9001 szabvány követelményei szerinti hegesztő üzem létesítése

2016 CNC forgácsoló üzem kialakítása

2017 CNC eszterga megmunkáló központok beszerzése /Mori Seiki

2020 TÜV Italia bevizsgálás és audit

 

Már említettük a múltat, de tekintsünk a jövőbe is egy kicsit:

2020-ban megkezdtük raktárunk további bővítését, ami további 2000 raklap tároló kapacitást eredményez számunkra. Ez a bővítési projekt még az idén befejeződik, várhatóan 2020.12.15-ig. Továbbá bővítjük ügyfélparkoló területünket is a kényelmes és gyors ki és beszállítás biztosításáért.

 

Az emlékeken túl

Mivel elfogultak vagyunk a minőség és a szakszerű megoldások iránt, kizárólag olyan beszállítói hátteret építettünk magunk mögé, akik ezt a célt képesek teljes mértékben képesek kielégíteni, így lett partnerünk az olasz Bonfiglioli hajtóműgyártó és a brazil WEG villanymotorgyártó vállalat is.

Beszállítói partneri kapcsolatunk a Bonfigliolival olyan szintre emelkedett, hogy BEST partnerré váltunk, ez a kitüntetett pozíció jogosít fel minket arra, hogy saját üzemünkben a gyári minőségű Bonfiglioli hajtóműveket szerelhessünk össze. Ez a partneri kapcsolat olyan sikeres, hogy a legújabb bővítési projektünk fontos elemévé vált a Bonfiglioli összeszerelőüzem bővítése is.

A WEG villanymotorgyártóval kialakított szoros együttműködésünk is okot adott a bővítésre, mivel minőségpolitikánk fő eleme a precíz, pontos és gyors kiszolgálás, aminek nélkülözhetetlen része a nagy raktárkészlet. Tudjuk, hogy feladatunk partnereink üzembiztosságának kielégítése is, amelyet úgy tudunk garantálni, ha minden felhasznált elemből tartunk raktárkészletet. Ezért a legújabb fejlesztési projektünk második legnagyobb eleme a raktárunk bővítése és annak árukészlettel való feltöltése.

Sokat említettük beszállítóinkat az előbbiekben, azonban saját üzemünkről még nem tettünk említést. Egyedülálló módon saját CNC megmunkáló, hegesztő és fényezőüzemmel is rendelkezünk, aminek segítségével képesek vagyunk bármilyen hajtómű és keveréstechnikai eszköz legyártására, függetlenül a piaci és környezeti helyzettől. Ez a tény napjainkban az egyik legnagyobb előny partnereink számára, hiszen a saját gyártásunk teret biztosít számunkra, hogy minden külső forrásból származó tényező kizárásával tudjunk üzemelni és szolgáltatásunkat biztosítani. 

Szeretnénk, ha közösen meg tudnánk emlékezni az elmúlt negyed évszázadról, ezért egy játékba szeretnénk invitálni Önt. Kérjük ossza meg velünk élményét közös munkánkról, írja meg számunkra a történetet és mi a levélírók között értékes, finom és hasznos ajándékokat fogunk kisorsolni.

Beküldési határidő 2021. január 30.

Várjuk levelét a info@agisys.hu email címre, kérjük a levél tárgya „az én történetem” legyen.

Értesüljön első kézből
Havi rendszerességgel küldünk cikkeket az újdonságainkról, trendekről, műszaki információkról.
Adja meg nevét és email címét, hogy Ön is megkapja cikkeinket.
 
 
 
Legfrissebb cikkeink

WEG fékes villanymotor az Agisys-nél

WEG fékes villanymotor az Agisys-nél

Az Agisys Kft. által forgalmazott WEG és Bonfiglioli motorok minden nemzetközi szabványnak megfelelnek: Az ipar által használt teljesítménytartományban az IEC-szabvány szerinti és kompakt háromfázisú fékes motorok raktárról megvásárolhatók.

Megérkezett a világ legkisebb invertere

Megérkezett a világ legkisebb invertere

Rendszeresen visszatérő feladatnak tekinthető a gépgyártók között, hogy kis méretű invertert találjanak maguknak, ami nem foglal különösebben nagy helyet, ezen felül pedig a működtetés tekintetében is egyszerűnek tekinthető

Összes cikk megtekintése
Hajtós csapat

Küldetésünk keverő berendezések, hajtástechnikai rendszerek és ezek elemeinek tervezése, gyártása, összeszerelése, értékesítése és javítása.
Legyen Ügyfelünk Ön is! 

Szécsényi 2020